Dancsó Péter vagy Szirmai Gergő?
Szirmai Urat nézem, csak... Viszont most belenéztem ennek a Dancsó gyereknek is a videóiba és hát... PFFF!
A vizuális dolgokon kívül teljesen igénytelen. Semmi tartalom nincs benne, csak 5-10 percen keresztül jön a sz@ar a szájából. És még az is lehet, hogy rasszista utalásokat is felfedeztem.
En sokkal szivesebben nezem Gergő videoit, roviden es tomoren azert mert szerintem, ha Ő kicsit engedne a szinvonalbol, tudna azt csinalni amit Dancsó, forditott esetben ez nem Petinek ez nem menne.
Eloszor is: Szirmai humora kifinomultabb es eredetibb, mint Dancsó alpari poenjai. neha jo az utobbi is, vagy legalabbis jo volt, eleinte, amikor meg nem volt ilyen eroltetett a stilusa
Masodszor: a szakmai tudas. Gergő valodi kritikakat keszit, amibe ahol tud, belecsempeszi a humorat is, sot azok a tarsadalmi kerdesek es problemak, amiket a videoi elejen felvet, nagyon intelligens es erett gondolkodasmodrol arulkodnak. Dancsó meg...hat o inkabb parodizal, ami vicces, de nekem sokszor primitiv. Meg aztan, az azt hiszem mindenki szamara egyertelmu, hogy a kritika, vagy a parodia a
komolyabb mufaj. Szoval, szerintem ahhoz, hogy Dancsó ertekes kritikakat tudjon kesziteni, ahhoz valodi szakmai tudas is kellene, az meg egyelore nincs meg neki
Vegezetul pedig, az, hogy Dancsó nezettsege nagyobb, szerintem remekul tukrozi azt, hogy a tarsadalom mire ehezik
Egyszeru, konnyen ertheto poenokra es parodiakra, nem pedig szinvonalas kritikakra
Mert az emberek nem akarnak szembesulni az igazan elgondolkodtato kerdesekkel, amiket Gergő belecsempesz a videoiba, amellett, hogy szorakoztato
Nem akarok degradalni senkit, magam is kedvelem a VideóMániát, de vannak szembetuno szintbeli kulonbsegek
Na igen, kérdéses, hogy azt tényleg a Dancsó írta, vagy csak valaki az ő nevében...
Amúgy máshonnan is hallottam ilyesmit, hogy a Szirmai külföldről nyúlja az ötleteit. Ami engem nem különösebben zavar, de én akkor is Dancsóra szavazok.
Szirmai Gergely videóit jobban szeretem mert nem baromkodja el az egészet, és tudok tanulni a videóiból , emellett ő foglalkozik a nézőivel (pl: szerkesztőségi tagnak nevezi őket --> számít a véleményük)
Dancsó videói közül 3-at,4-et láttam de azok nem tetszettek ,szerintem kicsit üresek.
Dehát: kinek mi? Mindenkinek más az ízlése, valakinek az okosabb,elgondolkodtatóbb,valakinek pedig a viccesebb, megröhögtetőbb videók jönnek be.
Én Szirmait jobban szeretem :)
Utóirat: TURBÉK TURBÉK
Nem értem, hogy hogyan lehet azzal jönni, hogy "aki érti Dancsó vicceit"! Most komolyan! ki az aki nem érti? Szerintem nincs olyan ember a földön... Az meg már más kérdés, hogy nem nevet rajta mert nem vicces. Komolyan minden 4. poénján mondjuk nevetek, de a többinél én érzem magam kellemetlenül annyira gagyi. Mondjuk ez leginkább az utóbbi időre igaz, régebben még voltak minőségi videói.
Amúgy még azon röhögök amikor azzal jönnek a Dancsó fanok, hogy "hát ez irónia... Nem érted az iróniát?!" Erre legtöbbször Ők nem értik az iróniát és próbálják ráfogni arra is amit Gergőről irt, hogy "ironizált". Ami még viccesebb, hogy maga Dancsó és FreaddyD sem értik az iróniát. :D Amikor volt az a műbalhéjuk Dancsóval ahol ironizálgattak, akkor azon akadtak ki, hogy milyen hülyék a kommentelők, hogy nem értik, csak azt nem vették észre, hogy a legtöbben ironizáltak X'D és csak játszották a hülyét. Egyébként én elfogadnám azt a választ, hogy "más műfajban alkotnak" és, hogy mindenki nézze azt ami neki tetszik, stb. De az, hogy Dancsó leszarozza Szirmait az nagyon gusztustalan, úgyhogy én most lesüllyedek a szintjére és azt mondom ami az igaz, Dancsó videói szarok, Szirmaié sokkal jobbak. Aki Dancsó videóit nézi az egyszerűen proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!