Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ezt az Andy...

Szerintetek ezt az Andy Vajnat szereti az a fiatal no? Vagy csak a penzet szereto muliba? Szerintem

Figyelt kérdés

az utobbi es gaz hogy a ami nok csak a

penzre mennek... na mindegy

2014. okt. 2. 00:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Azért találnak párt könnyen a magas, erős, jóképű, magabiztos, fiatal férfiak"

A fiatal jelzőtől eltekintve ez mind meglehet egy idős emberben is. Akiben nincs, azokra kevésbé néznek fel a nők, de ez nem a kora miatt van elsősorban. Ha egy fiatal srác, aki melegszívű, kedves, okos, sorolhatnám, mi fontos még nekem, akkor nyilván ő fog tetszeni, nem egy unintelligens, otthon savanyodó, humortalan idős ember. De ez fordítva is igaz. Ha valakiben ezek megvannak 65 évesen, a fiatal férfi pedig semmilyen tekintetben nem az esetem, akkor a 65 éves mellett fogok kikötni, mert ő tetszik.

Személyiség számít, nem pénz, vagy kor. Ezért nem értem azon feltételezést, hogy Timi csak a pénzért van vele.Inkább talán azért, mert benne megvan az, amit egy férfiban szeret. Ha egy huszonévesben találja meg, akkor vele lenne.

2014. okt. 2. 00:36
 12/18 A kérdező kommentje:
tul naiv vagy na de nekem mindegy
2014. okt. 2. 00:38
 13/18 anonim válasza:

Kincs, ha hallgattál, olvastál róla többet ...

Ezek az állat agressziv férfiak! És ezek a tisztességes úrilányok. Damu tett célzást egy nagyhatalmu filmes emberre aki segít Timikének! Azért ne tegyük tűzbe a kezünk Timike önzetlen szerelméért!

2014. okt. 2. 04:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te rettentő primitív vagy, inkább ez legyen a gondod.

Ha meg a nőkkel van bajod, beszéld meg édesanyáddal. ;)

24/F

2014. okt. 2. 06:19
 15/18 anonim ***** válasza:

"az utobbi es gaz hogy a ami nok csak a

penzre mennek... na mindegy"

Mert ismersz több millió "mai nőt"? Legalább egyszer néznél magadba, mások hibáztatása és minősítése helyett...De komolyan, férfi létemre hányok a hozzád hasonló szerencsétlenektől, szidjátok a nőket, zsidókat, vagy bárkit, akit értek, de közben semmi mást nem tesztek, csak keseregtek. Nőrokonaim, ismerőseim nevében kikérem ezt az általánosítást, ők dolgoznak és tesznek is valamit az életükért, veled ellentétben.

2014. okt. 2. 06:23
 16/18 anonim ***** válasza:
köztudott dolog, hogy a Palácsik szereti a pénzt...nem mondok én ebből semmit biztosra, de nagyobb esély van rá, hogy nem a két szép szeméért van Vajnával...de azt se kell félteni. ha az érdekei úgy kívánják, ő sem az a kedves idős ember...
2014. okt. 2. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést valami retardált tette fel?
2014. okt. 2. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Jaj istenem ez nem kérdés hát persz hogy csak a pénzért van vele andy vajnának felbecsülhetetlen vagyona van milliárdos nyilván nem a csinos pofikájáért van vele
2014. okt. 2. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!