Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ErenTitan kérdése:
Az lenn a kerdesemhogy szerintetek mit kellene tennem az adott esetben? :van egy nő (31) nagyon szep, kedves, joszivu, inteligens es teljesen bele szerettem, a gond az hogy (16) tul fiatal vagyok hozza szerintem!
Figyelt kérdés
Tovabba:van kapcsolata,de eleg bizonytalan.Erdemes lenne egyaltalan elmondani neki?2014. máj. 5. 22:21
1/7 Noydra válasza:
Max megsimiz és kiröhög... vagy inkább biztos.:D
4/7 anonim válasza:
Ha nem bukik a tinikre akkor ne tedd. Majd elmúlik, ez csak fellángolás lehet.
Meg 15 év az még fordított esetben is sok, főleg a te korodban.
29n
5/7 anonim válasza:
Állj nagyon közel hozzá, nézz a szemébe és lassan simítsd meg a p*ciját. Hagyd érni a dolgot, pár nap múlva szét fog tépni
6/7 Linda30 válasza:
sose lehet tudni,de komoly kapcsolatot ne remélj
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2014. máj. 6. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!