Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 fiú aki nagyon tetszik nekem, csak egy baj van vele szerintem túl fiatal hozzám. Én 24, de ő mégcsak 20 éves. Azt mondja, hogy ő komoly kapcsit szeretne, de én félek belevágni. Nem akarom, hogy újra átverjék a fejem. Mit tegyek?
Rossz kiindulópont.Durva ez az általánosítás. Csak azért, mert fiatalabb, attól még teljesen komolyan gondolhatja.
Az a legnagyobb baj, h sok lány így gondolkodik mint te, pedig aztán nem mindenkinek a bulizáson jár az esze, aztán aki nem partyőrült, az így is-úgyis szív az általánosítás miatt.
Azért feleségül venni nem fog, a mai világban ilyen fiatalon felelőtlenség lenne (szerintem).
Csatlakozva az előttem szólókhoz: itt a nyár, nem akarod kicsit jól érezni magad?
(21 éves srác)
Vannak nagyon érett gondolkodású fiúk is. A kedvesem 19 éves volt, mikor összejött egy 27 éves nővel, de általában előttem csak idősebb barátnői voltak. Szerintem ne félj semmitől!
Petranova
Szia!
Szerintem gondolj bele, hogy 20 évesen mien barátod volt, mit akart tőled, és mit csináltatok eggyütt, szerintem kb. ez a srác is ahhoz lesz hasonló, viszont elötted az egész élet, kit zavar ha kipróbálod mien ezzel a sráccal?
Ne félj, attól se mit gondolnak mások, a barátaid meg támogatni fognak, biztosan:)) És ha nem jön be szakítotok és ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!