Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 1 fiú aki nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 fiú aki nagyon tetszik nekem, csak egy baj van vele szerintem túl fiatal hozzám. Én 24, de ő mégcsak 20 éves. Azt mondja, hogy ő komoly kapcsit szeretne, de én félek belevágni. Nem akarom, hogy újra átverjék a fejem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mert én abból indulok ki,hogy egy mai egy 20 éves fiút csak a csajozás és a bulizás érdekli.Jó azért nem karok általánosítani,de az esetek többségében ez így van.
2008. jún. 21. 12:40
 1/9 anonim válasza:
100%
Szerintem nem kortól függ hogy komolyan gondolja-e a srác vagy sem. Inkább azt nézd milyenek a haverjai, mennyit jár el velük bulizni, stb. Sokan 20 évesen is "normálisabbak" mint néhány idősebb pasi.
2008. jún. 21. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szabad általánosítani. Bulizni meg bulizhattok együtt is nem? :) Mondjuk az más kérdés hogy mit értesz komoly kapcsolat alatt. Ha házasságot, meg gyereket, akkor valószínűleg télleg nem jó választás egy 20 éves. -de ha csak annyit, hogy pl összeköltöztök, meg hűségesek is vagytok egymáshoz valóban, akkor minden további nélkül sztem. :)
2008. jún. 21. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vágj bele, ez akár egy soha-vissza-nem-térő alkalom is lehetne. Lehet, hogy későbbiekben megbánnád, hogy nem építettél erre a kapcsolatra és mással nem biztos, hogy megtalálod a boldogságot. Úgyhogy szerelemre fel, ez a nyár tökéletes egymás "kóstolgatására"! Drukkolok Nektek!
2008. jún. 21. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy vágj bele! Az én férjem 10 évvel fiatalabb nálam és tökéletesen működik a házasságunk. 7 éve vagyunk együtt, 5 hónapja született meg a babánk. Egyébként Ő 20 éves volt, amikor elvett feleségül. Sokan most biztos azt gondolják, hogy mi lesz később. Biztosíték nincs a jövőre! Az nagyban rajtad is múlik, hogy tiszteljenek és ne "verjék át a fejed".
2008. jún. 21. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Rossz kiindulópont.Durva ez az általánosítás. Csak azért, mert fiatalabb, attól még teljesen komolyan gondolhatja.

Az a legnagyobb baj, h sok lány így gondolkodik mint te, pedig aztán nem mindenkinek a bulizáson jár az esze, aztán aki nem partyőrült, az így is-úgyis szív az általánosítás miatt.

Azért feleségül venni nem fog, a mai világban ilyen fiatalon felelőtlenség lenne (szerintem).

Csatlakozva az előttem szólókhoz: itt a nyár, nem akarod kicsit jól érezni magad?

(21 éves srác)

2008. jún. 21. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Vannak nagyon érett gondolkodású fiúk is. A kedvesem 19 éves volt, mikor összejött egy 27 éves nővel, de általában előttem csak idősebb barátnői voltak. Szerintem ne félj semmitől!

Petranova

2008. jún. 21. 16:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2008. jún. 22. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez ien korban, már eggyáltalán nem különbség... Ha ugyanez 14-18 között lenne...
2008. jún. 23. 19:20
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Szerintem gondolj bele, hogy 20 évesen mien barátod volt, mit akart tőled, és mit csináltatok eggyütt, szerintem kb. ez a srác is ahhoz lesz hasonló, viszont elötted az egész élet, kit zavar ha kipróbálod mien ezzel a sráccal?

Ne félj, attól se mit gondolnak mások, a barátaid meg támogatni fognak, biztosan:)) És ha nem jön be szakítotok és ennyi az egész.

2012. szept. 7. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!