Miért utálják a Tokio Hotel-t sokan?
A Tokio Hotel tagjai mára már világsztárok és nincs olyan aki ne hallot volna már róluk. Általában a lányok szeretik őket, de persze rengeteg fiú rajongó is van. Én is szeretem az eggyüttest már több mint 4 éve. A tagok is kezdettől fogva szinpatikusak számomra és egyáltalán nem zavar hogy a frontember (Bill) ki van sminkelve, vagy épp hosszú haja van.
Rengeteg olyan idióta ember van akik azzal töltik idejüket hogy kimennek egy koncertre és balhét csapnak. Az ilyen embernek azt kivánom hogy valaki jól verje agyba-főbe. Senkinek semmi köze sincsen ahoz hogy ki hogyan öltözködik. Véleményt azt szabad nyilvánitani, csak legalább értelmes lenne. Egyáltalán nem biztos hogy a Tokio Hotel ilyen stílusban gondolkodott amikor elkezdtek zenélni. De aztán jött egy management és rájuk szabták ezt a stílust mert erre kapható a közönség. Ebből van pénzük, a srácoknak és a managementnek is. Ha rövid haja lenne és normális ruha lenne rajta akkor átlagosak lennének, azaz 1 az 1000-ből. Így viszont feltünő, kap érte sok pénzt és ezt szereti a közönség. Mi baj van ebben? Ne mondja nekem senki ha elé állna valaki és azt mondaná hogy kap több milliárd forintot ha kifestett szemmel kiáll a színpadra - akkor azt mondaná hogy nem. Hiába okoskodnak hogy ők nem. Mindenkinek kell a pénz, főleg a mai világban. Aki hülye azon sajnos nem lehet segíteni.
Tehetségtelenek? Meglehet nézni a számok gitár tabját a neten és lehet tanulni. Nem két akkordból állnak a számok és nem is csak akkordbontásokból. Tizenéves koruk óta zenélnek, több zenei díjat is megnyertek amit a szakmai zsűri itélt meg. Nem állítom hogy Bill-nek olyan hangja van hogy az valami eszméletlen. Szerintem átlagos hangja van, de jó helyen voltak jókor. Meg van csinálva az egész igen, ez csak a pénzről szól. Ettől függettlen a zene akkor is tetszik és akkor is tetszene ha Bill kopaszon adná elő.
Tehát le lehet végre szállni a Tokio Hotel-ről és az összes hasonló eggyüttesről és végre mindenki törődjön a saját dolgával.
Én sem értem miért utálják őket...ha már itt tartunk.
A külsejük miatt? Mindenkiben lehet hibát találni, bennem is, bennetek is...
Az, hogy nekik sikerült világhírűvé(mert igenis azok!) válniuk, az egyszerűen szerencse...nem mindenkinek adatik meg, de ha mégis, akkor azt ki kell használni!Ők is ezt teszik.Nem értem mi a gond.
Egyértelmű a PRosoknak rengeteget fizettek. Itt a képlet:
Vegyünk egy átkagos zenekart akik uncsi zenét játszanak, valami olyasmi témában ami felkapott mostanában vagy éppen ők akarják felkapni. Csináljunk nekik megbotránkoztató külsőt és a homofóbok felhördülnek, a lázadni akaró és magát okosnak hívő, "meg nem értett" tinédzserek viszont védeni kezdik aztán már csak azért is az ő zenéjüket hallgatják és azt hiszik hogy tetszik, de nem az, csak fülbe mászó. Az ellentétek meg hergelik egymást. Beszélnek róla kész a siker semmi több.
Most éppen az emó a stílus, én még a punkokat is megértem csak közel ne jöjjenek, de egy olyan stílus ami a depresszióra épül igencsak felgyorsítja az evolúciót...
A lányos fiúkról meg annyit: A férfi nézzen ki férfinek a nő nőnek, ennek vannak különböző fokozatai, de a határ az egyértelmű nincs olyan nem hogy unisex. Még a hermafroditáknak is választaniuk kell hogy milyen ruhákat vásárolnak. Kifestés, ide megemlíthetjük Merilyn Mansont akinek csak a neve nőies. A Tokió Hotelt szinte csak a tinik hallgatják... ez sokat elárul.
Ízlés, igen sok féle van, de a határ itt is egyértelmű...
Nem értem miért jön mindenki azzal hogy jaaaj meg fúúúj mert melegnek néznek ki...És akkor mi van?És ha azok lennének akkormár haljanak is meg?-.-
+Adam Lambert valóban meleg de attól nem lesz kevésbe jobb a zenéje...Nekem ez a véleményem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!