Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tokio Hotel rajongók! Mi a...

Tokio Hotel rajongók! Mi a kedvenc számotok ettől az együttestől?

Figyelt kérdés

Ha csak egyet lehetne mondani akkor melyik lenne az?

Én egyetlen egy számát tudom meghallgatni a Schrei-t...

Eléggé kiment már a divatból de még mindig jobb mint a mostani fo.s zenéjük... :S

2011. jún. 25. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok rajongó, de a Schrei-t én is szeretem. Az angol verzió viszont nem valami jó.
2011. jún. 25. 22:33
 2/9 A kérdező kommentje:
hát nem :S Egyébként én sem vagyok az :) Régebben úgy meghallgattam egy-két számát,de mostmár nagyon ratyi az egész zeneileg szerintem :S
2011. jún. 25. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát... :D én az összeset nagyon szeretem <3 és általában változik, melyik a kedvencem, hangulattól függ.

De ha csak egyet lehet mondani... Most éppen a Traumer (német változat) /Love and death a kedvenc^^

Régebben az Ich bin nich' Ich-et hallgattam rengetegszer. Egyébként szerintem a mostani zenéjük is nagyon jó, bár elég sokat változott a stílusuk. :]

2011. jún. 26. 17:57
 4/9 A kérdező kommentje:
hát igen,ich bin nich ich egész jó,de az is csak azért mert az első lemez volt a legjobb sztem :)
2011. júl. 2. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azok sose voltak a divatban
2011. nov. 22. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok rajongó de An deiner siete (és Schrei de csak egyet lehet).
2012. febr. 28. 12:05
 7/9 ~Alina22_* ***** válasza:
100%
Dog's Unleashed. Talán.. De a Schrei, Ich Bin Da, World Behind My Wall, Monsoon, Pain Of Love, Hey You is jó szerintem. Mondjuk, én rajongónak számítok, azt hiszem, úgyhogy... :))
2012. aug. 10. 00:54
 8/9 LilikeHelloKitty ***** válasza:
Abszolút kedvencem a hey you a moonsoon és a don't jump. szeretem még: schrei,black,zimmer 483, forgotten children
2013. jún. 6. 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Én: monsoon, don't jump, zoom in to me, in die nacht
2014. ápr. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!