Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják a Tokio Hotel-t...

Miért utálják a Tokio Hotel-t sokan?

Figyelt kérdés

A Tokio Hotel tagjai mára már világsztárok és nincs olyan aki ne hallot volna már róluk. Általában a lányok szeretik őket, de persze rengeteg fiú rajongó is van. Én is szeretem az eggyüttest már több mint 4 éve. A tagok is kezdettől fogva szinpatikusak számomra és egyáltalán nem zavar hogy a frontember (Bill) ki van sminkelve, vagy épp hosszú haja van.

Rengeteg olyan idióta ember van akik azzal töltik idejüket hogy kimennek egy koncertre és balhét csapnak. Az ilyen embernek azt kivánom hogy valaki jól verje agyba-főbe. Senkinek semmi köze sincsen ahoz hogy ki hogyan öltözködik. Véleményt azt szabad nyilvánitani, csak legalább értelmes lenne. Egyáltalán nem biztos hogy a Tokio Hotel ilyen stílusban gondolkodott amikor elkezdtek zenélni. De aztán jött egy management és rájuk szabták ezt a stílust mert erre kapható a közönség. Ebből van pénzük, a srácoknak és a managementnek is. Ha rövid haja lenne és normális ruha lenne rajta akkor átlagosak lennének, azaz 1 az 1000-ből. Így viszont feltünő, kap érte sok pénzt és ezt szereti a közönség. Mi baj van ebben? Ne mondja nekem senki ha elé állna valaki és azt mondaná hogy kap több milliárd forintot ha kifestett szemmel kiáll a színpadra - akkor azt mondaná hogy nem. Hiába okoskodnak hogy ők nem. Mindenkinek kell a pénz, főleg a mai világban. Aki hülye azon sajnos nem lehet segíteni.

Tehetségtelenek? Meglehet nézni a számok gitár tabját a neten és lehet tanulni. Nem két akkordból állnak a számok és nem is csak akkordbontásokból. Tizenéves koruk óta zenélnek, több zenei díjat is megnyertek amit a szakmai zsűri itélt meg. Nem állítom hogy Bill-nek olyan hangja van hogy az valami eszméletlen. Szerintem átlagos hangja van, de jó helyen voltak jókor. Meg van csinálva az egész igen, ez csak a pénzről szól. Ettől függettlen a zene akkor is tetszik és akkor is tetszene ha Bill kopaszon adná elő.

Tehát le lehet végre szállni a Tokio Hotel-ről és az összes hasonló eggyüttesről és végre mindenki törődjön a saját dolgával.

2010. jan. 18. 16:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
és ebbe mi a kérdés? véded a kis b.zijaidat vagy mi?
2010. jan. 18. 16:45
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
Mert szar és mert egy egészséges EMBER sem kedveli a b*zeránsokat.
2010. jan. 18. 16:47
 3/19 anonim ***** válasza:
66%

Mertrondák és szar a zenéjük!

ENNYII

2010. jan. 18. 16:50
 4/19 A kérdező kommentje:
Védem mert Ti, degene*áltak vagytok. :) Mind a 4-en heterosz*xuálisak, akkor is ha így néznek ki. Erre buknak a p*csák és ebből van pénz. De ebbe nincs semmi baj. Amúgy utálom a bu*ikat. :)
2010. jan. 18. 16:51
 5/19 A kérdező kommentje:
Ki dönti el hogy szar? Ti 3-an? Mindenkinek más tetszik! Amit Te halgatsz, szerintem annak szar a zenéje. Ez igazságos? Hülyegyerek!
2010. jan. 18. 16:52
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért baj ha mindenki a saját ízlése szerint hallgat zenét?Szerintem rossz a zenekar és kész.Másoknak más az izlése ,nekik tetszik .De nem értem miért baj ha mindenkinek megvan a saját véleménye...Amúgy gondolom te sem szeretsz néhány zenekart.Néhányan meg ezt nem szeretik,de ez legyen mindenkinek a magánügye.
2010. jan. 18. 16:56
 7/19 A kérdező kommentje:
Ott a pont, köszönöm.
2010. jan. 18. 16:56
 8/19 anonim ***** válasza:
59%
csak mi utáljuk? haha elmondom én nekem hogy mik ők B.ZI, IGEN HOMOSZEXUÁLIS SZ.R ZENÉT JÁTSZÓ CSICSKÁK!!!
2010. jan. 18. 16:58
 9/19 A kérdező kommentje:
Te meg intelligens vagy. XD
2010. jan. 18. 17:05
 10/19 anonim ***** válasza:
64%

Azért utálják, mert szar zenével keresik a milliókat, mert a PR cégek jól megoldották.

Míg PR nélkül senki sem hallott volna róluk.

Meg mert úgy néznek ki (főleg az énekes csaj), mint a buuzik.

Youtube-on keress rá irighónalj mirigy-re, egyszer már kiparodizálták őket.

2010. jan. 18. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!