Mit tennétek ha ti lennétek Szepesi Niki szülei?
Én azt nem értem minek ír bárki is könyvet arról, hogy hány faszt szopott és hányan élveztek az ánuszába.
Nekem sem egy-két partnerem volt, de ez magánügy, és egyébként is, ki a búbánat akar erről olvasni? Komolyan érdekli ez a társadalom bizonyos rétegeit?
Nem az a szánalmas, ha valaki iylen vagy olyan szexuális életet él, hanem ha azt hiszi, hogy ez megbotránkoztató és még büszke is magára, hogy ő mennyiredehűde más. Közben meg egy átlagos 17 éves diszkóba járó tinilány szintjén áll.
A R*banc jelentése nem szubjektív, nem te döntöd el, hogy szerinted mit jelent és mit nem, és hogy ki az és ki nem.
22-es: A rib..c a Magyar Értelmező Szótár szerint is pros..tuáltat jelent, tehát olyan nő, aki pénzért szexel.
Nézz utána!
Szepesi Niki nem pénzért csinálta, hanem saját magának így szerzett örömet, amit ő nem szégyell. Nem használta ki a férfiakat, sőt szerintem örömet szerzett nekik is és magának is. Szerintem jobb egy olyan nő, aki kiélte magát, mint egy olyan nő, aki egy hárpia, mert tette a szentet egész életében és bepókhálósodott neki... Az ilyen nőkből lesz elviselhetetlen házisárkány, mert soha nem volt kielégítve, mert úgy viselkedett, ahogy a társadalom elvárta. Bezzeg a férfiakat soha nem rib..ozzák le, akárhány nővel vannak, ők bezzeg élhetnek erkölcstelen életet...
Valódi jelentése:partnereit sűrűn váltogató,szexéhes nő.
Pénzért a kva csinálja...
Közszemlére teszi, hm.
Én most hallom először ezt a nevet. A kommentekből szűrtem le, hogy ki ő, mi ő. Így sem érdekel. Ha téged sem, fordítsd el a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!