Mit tennétek ha ti lennétek Szepesi Niki szülei?
"Egyébként akik itt verik a nyálukat meg lepontoznak, azok mi alapján is várják el bárkitől, hogy az ő ízlésüknek megfelelő életet éljen? Miért is köpködnek mindenkire, aki más életmódot folytat?"
De a kedvedért mondok példát kicsit extrém de tessék:
Egy gyilkos miért nem gyilkolhat szabadon, ha neki ez az életstílusa...
Önzés úgy élni, hogy csak a saját boldogságoddal törődsz, úgy hogy az ember, nem gondol a környezetére, és a következményekre.
Ha nem tudsz következtetéseket levonni, azzal kapcsolatban, hogy milyen "pozitív" hatásai vannak, hogy egy ilyen nő szétkürtöli a becsületes példamutató életmódját.
Remélem örülsz.
A Szepesi Niki pont olyan, mint a mai átlagos csajok.
Tosznak mindenkivel.
(Csak nem írnak könyvet róla!)
Engem is pontozzatok le, mert szerintem is jól tette!
Nem erőszakolt meg senkit, gyanítom a csávók se nagyon tiltakoztak (sőt...).
Aztán összedobott belőle egy könyvet, amit vettek mint a cukrot, hogy megbotránkozzanak rajta - ő szépen megszedte magát, és éli a világát. Azt is élvezte, ezt is élvezi - jól teszi :)
Aki szerint meg a szabados szexuális élet egyen szinten van egy gyilkossággal, az keressen sürgősen elmeorvos...
Na jó, akkor kicsit tömörebben fogalmazok.
Szerinted a társadalom fejlődéséhez pozitívan járult hozzá, azzal hogy szétkürtölte a világ számára, hogy ő egy r*banc és nem szégyelli?
Igen vagy nem?
Engem rohadtul nem érdekelne ez a nő, ha mindent megtartana magának, mert ez az a téma ami 4 fal közé való és nem a nyilvánosságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!