Képesek lennétek össze veszni unokatestvéretekkel (egyetlen) emiatt, vagy ha az épp túlzás, szóvá tennétek neki?
Unokatestvérem lány, nálam két és fél évvel kisebb, én 19 vagyok, ő 16. Apukám öccsének a lánya, egyetlen unokatesóm a családban sajnos, akihez tudnék húzni. Viszont (nem tudom minek tudható, de inkább az a tipikus családi rivalizálás látszik meg a viselkedésén) nagyon bánt amiket művel velem szemben, legfőképp az hogy elszedi (szó szerint) előlem a barátaim, ezért már be sem merem neki mutatni őket, mert tudom hogy rájukakaszkodik, és engemet elfelejtenek. Ez igy meg is történt egy nagyon jó haverommal, azóta mikor átmegyek hozzájuk folyton meséli hogy igy a haverommal hogy el vannak, meg hogy akarta lesmárolni.... Mert nem mondanék semmit ha nem viselkedne igy és szedné el előlem barátaimat. Mondanám azt hogy én is visszaadom neki hogy elszedem az övéit, de egy az hogy én nem vagyok olyan, kettő meg hogy magasról bagóznak rám az ő haverjai, mivel én nem vagyok se nagyszájú, se olyan menő mint uncsim... meg olyan szép se mint ő, mert tény hogy szép lány.
Már gondolkoztam hogy szóvá teszem neki, de félek hogy nagyon kikelnék magamból és vitába fulladna a dolog és megutálnánk egymást...
Ti mit tennétek?
Sajnos a nagyobb korosztály sem névadó.... neki is vannak jelenleg 23-24 éves barátai (akik összejönnének vele, mondjuk szerintem az akkorsem haver de ok). Nagyobbnak néz ki mint 16, egy 20-ast lehet adna neki bárki.
Nem is járunk egy társaságba. Soha nem is jártunk, ez a vicces. Az egész a facebook-al kezdődött meg egy táborral, ahol haverjaim is ott voltak (együtt mentünk). Utolsó három napban kinéztek uncsimék (sátorral) és a bokám tudja hogy akaszkodott rájuk már.
Aztán facebook-on feltűnt nekem az hogy elkezdi belike-olni a barátaim fotóit, aztán a haverjaim is elkezdik az övét, és megy a "nyalós" komi... Aztán meg csak hallom hogy meséli hogy xz csaj milyen helyes (az én baráti körömből) és meséli hogy miket beszélgetnek haverjaimmal.... főképp hogy nem is értettem miért lettem elhanyagolva :( . Hát ezért !
Mondaná azt az ember hogy akit lehet vinni az hadd menjen mint ebben az esetben, de mindenkit lehet vinni?
Töröltem magam facebook-ról, ugyhogy ott már nem követ nyomon, nem vagyunk abszolút sülve főve együtt mert nem szeretek vele egy levegőt szivni, ezek után meg végképp nem.
Köszönöm szépen utolsó !
Leszedem a könyvet, imádok olvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!