Jóképű japán pasik?
Szerintem Kim Jaejoong a legjobb de ő koreai! Japánban Miyavi van aki szerintem jól néz ki. Koreában több idol van is van pl.: Xiah Junsu [link]
Akkor ő Kim Jaejoong [link]
Lee Joon [link]
Jr. [link]
Yoseob. [link] de ebben a bandában szerintem egyikük sem csúnya! A nevük Beast: [link]
Yong jung hwa: [link]
Lee min ho [link]
Eszembe jutott még Japán srác aki rocker de én nagyon szeretem a neve Satoshi [link] Bár a nevetése borzalmas xD
kim hyun joong [link] #tbm=isch&q=kim+hyun+joong Ha ennyire érdekelnek hallgas sok kpop számt néz a srácok uttán mert nem csak h jóképűek és jó a hangjuk de még sokuk színésznek sem utolsóak! Persze izlések és pofonok nem vagyunk egyformák így nem tudom hány tetszik azzok közül akiket most ide linkeltem neked.
jonghyun: [link] Ennyi szerintem elégg lesz ^^ Remmélem azért valamelyik srác teteszik majd neked :DD Én nagy kpop rajongó vagyok. :3
Én nem ismerek japánkínai hírességeket
De Koreait igen!
Aki egyben a szerelem is akinek iszonyú jó személysége van nagyon vicces és neki van a világon a legtökeltesebb arca 2021 világ legjóképűbb férfija volt ő nem más mint a mi közismert népszerű WORLD WIDE HANDSOMUNK (Kim Seok Jin BTS tag)
Itt egy kép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!