Jóképű japán pasik?
Mármint úgy értem pl. név szerint
(azért gondolom hogy nincs egy se és mindegyik csúnya:D)
Kamenashi Kazuya, Akanishi Jin.
Keress rajuk, nekem ok a kedvenceim :) lehet, hogy sokan lanyosnak tartjak oket, de en mar nem foglalkozom ilyenekkel, szerintem nagyon helyesek ♡ Na meg igenyesebbek, mint sok mai magyar fiatal lany... tehat ennyit errol a lanyos dologrol.
persze, hogy vannak, csak mindenkinek más az ízlése!!! Miyano Mamoru jó választás :3 ha ő tetszik, szerintem Miura Haruma és Kamiki Ryunnosuke is fog, ők kicsit hasonlítanak... még néhány: Yamada Ryosuke, Nakajima Yuto, Tegoshi Yuya, Iwata Takanori (róla mostani képeket nézz, régen borzalmas volt :P) Akanishi Jin, Kamenashi Kazuya, Nishikido Ryo, Koyama Keichiro, Takizawa Hideaki, Taguchi Junnosuke, Atae Shinjiro, Honda Keisuke, Uchida Atsuto (utóbbi kettő focista) Takahisa Masuda, Matsumoto Jun,Kitamura Takumi, Tomo Yanagishita, Ninomiya Kazunari, esetleg Yamashita Tomohisa, Senga Kento... de szólj, ha még kell xD esetleg ezeknek az embereknek a bandáit nézd meg, hátha találsz olyat, aki neked is tetszik :) de sokat segítenél, ha esetleg linkelnél olyat, aki tetszik, vagy körülírod, hogy mi az eseted, mert Japánban sem csak ilyenek vannak :D mellesleg az, hogy lányosak... igen, kicsit nőiesebbek, és szerintetek tehetnek róla??? ti talán mielőtt megszülettek, látjátok az anyukátok hasában egy monitoron a különböző testeket, és kiválasztjátok, amilyenek szeretnétek lenni? az ázsiai népek igen sok szóját esznek, ami női hormonokat tartalmaz, és még ha hozzá is szoknak egy idő után, attól még a kinézetük marad... talán a hajuk miatt mondjátok, hogy lányok, de nem tudom mit szólnátok hozzá, ha látnátok őket rövid hajjal... nekik ez áll jól... szerintem nem kéne szívatni őket csak azért, mert ők megtalálták azt a stílust, ami a természetes külsejükhöz illik... más kultúra, más ideálok, ennyi!
ha kínait keresel, egyet tudok mondani, aki szerintem is jól néz ki (a kínaiak nekem nem jönnek be) az pedig Luhan... mondjuk ő meg kicsit kisfiús :P
koreaiak közül néhány: Kim Hyun Joong, Lee Hong Ki, Lee Min Ho, Kim Seok Jin, Jungkook, Donghae (ő talán még európai szemmel is helyes) vagy akit nagyon nyomatnak mindenhol, Kim Jae Joong, bár nekem ő nem tetszik annyira xD de annyit tudok mondani, hogy ha az ilyen típusú emberek nem jönnek be, akkor szólj, és ajánlok mást ;)
ja, és a hajas dologhoz egy kis szemléltetés:
röviden: [link]
hosszún: [link]
rövid: [link]
hosszú: [link] azért rajta a műtét is rontott, de most a hajat nézd!
Hát mivel kpop (koreai pop ..nemtudom ismered-e) rajongó vagyok ezért az ázsiai (főleg koreai) pasik jobban bejönnek mint az európaiak (ez nem azt jelenti, hogy az európaiak egyáltalán nem). Szóval feltudnék sorolni vagy 812728-at amire az emberek úgy is azt írnák, hogy lányok csak mert hosszabb a hajuk (pl: [link] ) pedig oh nononono nem azok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!