Csajok! Szerintetek jóképű ez a srác? Illetve melyik hajszin az, ami jobban áll neki?
Szőke
Félig szőke, félig barna
Vagy a barna? Arról nincs kép
Bocsi. Nem tudom te vagy e a pasi...de akkor is inkább finom leszek ha nem te vagy....
Nekem nagyon nem jönnek be a szőke pasik. Pláne nem ha még festik is a hajukat... nagyon b..zis, főleg akkor ha szőkére van festve. Szóval az teljesen kizárt... Amúgy inkább a barna, ha választani kéne... de az én ízlésem szerint arcra sem helyes. (bár nem is csúnya abszolút. Csak nem az én esetem.
Mar hogy lennek az a pasi? XD
O Trevor McNevan
Átlagos kinézetű. Nem szuper jóképű, de nem is rusnya. Ha sikeres a csajoknál, akkor azt nem a kinézetével fogja elérni, hanem inkább a stílusával, viselkedésével, személyiségével.
Férfiaknál nem vagyok híve a hajfestésnek. Szerintem b-.zissá tesz egy férfit, ha akármilyen hajfestést alkalmaz magán. Szerintem minden férfi a saját eredeti, vele született hajszínével néz ki a legjobban.
Köszi!
Mondjuk kicsit egyetértek azokkal a csajokkal akik b*zizzák a festett hajú srácokat! De ha most vkinek jobban áll a szőke és barna haja van, akkor mit tud tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!