Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber fanok miért...

Justin Bieber fanok miért viselkedtek így?

Figyelt kérdés
Én nem értem miért kell ilyen elvakultan védeni ezt a gyereket. Amikor a karrierje elkezdődött valóban egy ártatlan srác volt aki a légynek sem ártott volna, vagy nem alázott volna meg valakit, de mára gondolom a világsiker miatt teljesen elvesztette a kontrollt. Folyton botrányt botrányra halmoz, embereket aláz meg, miért nem vagytok képesek elfogadni, hogy kifordult magából? Persze sajnálatos de attól még igaz, de ti folyton véditek, mintha semmiről nem tehetne. De már nem az a kis srác aki volt. Egy romlott emberré vált, de ti hisztérikusan véditek őt. Nem értem miért.

2014. jún. 29. 10:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség, amiket a belieberek írnak, nem értek velük egyet.

Ha jól emlékszem, nem írtam oda hozzászólást, csak magamban megvolt a véleményem :D

Persze, tudom, és amúgy is, JBJ már bőven tett le arra a bizonyos asztalra, neki ezek elnézhetőek. Voltál már koncertjén? :))

Én is úgy gondolom, hogy nem ismerjük őket, de ha a haterek is így gondolják, akkor ők se bíráskodjanak már úgy, mintha annyira ismernék...

2014. júl. 7. 15:35
 32/37 anonim ***** válasza:

Igen, a bíráskodásos dologban igazad van.

Igen, voltam 2008-ban koncerten Bécs mellett. :) Akkor még csak 15 voltam, és pont a 25 éves jubileumi turnéra sikerült kijutnom, nagyon boldog voltam. :)

Amúgy én is tudom, hogy vannak normális belieberek nem csak elfogultak, és ezt a kérdezőnek is a figyelmébe ajánlanám (bár értem a problémáját), mert Veled komolyan tök jó volt beszélgetni. :)

2014. júl. 9. 19:27
 33/37 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!:))

Köszi :DD Veled is jó volt beszélgetni^^

2014. júl. 10. 20:38
 34/37 anonim ***** válasza:
:)
2014. júl. 11. 10:02
 35/37 anonim ***** válasza:
Szegény többieket kissé elnyomtuk. :))
2014. júl. 11. 10:02
 36/37 anonim ***** válasza:
Hát, mindegy, attól még írhatnak ide :)) :D
2014. júl. 14. 22:14
 37/37 anonim ***** válasza:
Igen, de kissé elhallgattak. :)Az az érzésem, hogy jó kis vitára számítottak inkább. :D
2014. júl. 15. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!