Melyik a rosszabb? Justin Bieber Vagy Berki Krisztián? :D
Figyelt kérdés
Szerintem...NEM TUDOK VÁLASZTANI2014. jún. 5. 16:16
1/10 anonim válasza:
Ne is törd a fejed ilyenen, mindkettő söpredék. Az ilyeneket fejbe kéne lőni, úgy sincsenek hasznára az emberiségnek :D
2/10 anonim válasza:
Az embereket nem lehet így csoportosítani,hogy rosszak...Justin adományoz,segített iskolát építeni,egy rákos kislánnyal "lógott"...Berki kutyamenhelyre meg,kiivartalanítja...először nézz magadba,hogy te mit csináltál a világ megjavulása érdekében ;)
3/10 anonim válasza:
Hát Berkinél bunkóbb embert ritkán látni, ebben pedig az a legszomorúbb, hogy ezt felvállalja, nyilvánosan bunkózik, nem kér bocsánatot, észre se veszi.
Justin se egy példakép, de neki normális magyarázatai vannak a törréntekre, s mégha ezeknek a fele sem igaz, akkor is jobb ember.
4/10 Ben Joyce válasza:
Melyik Berki Krisztián? A tornász? Ő bunkó? Pedig tökre szimpatikus nekem
5/10 anonim válasza:
Utolsó, én nem vagyok egy sportrajongó, de azt hiszem, 2 ugyanolyan nevű ember van. A tornász másoknak is szimpatikus.
6/10 Amanda03 válasza:
1ÉRTELMŰ h Berki Krisztián mert lehet h egy picit Justin is nagyképű de neki legalább van mire nem úgy mint Berkinek mert Krisztián most komolyan mire olyan nagyon büszke a nagy maki fejére :P
7/10 anonim válasza:
Az a Berki Krisztián, akire te gondolsz, normális, akire a kérdező, az meg egy ... hadd ne minősítsem :) Az Édes élet c műsorban szerepel
8/10 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Berki Krisztián a rosszabb. Egyértelműen. Hogy miért? Mert semmit nem tett azért, hogy híres és népszerű(?) legyen, csak bohóckodik egy minősíthetetlen műsorban.
(előző vagyok)
9/10 anonim válasza:
Öhm, én sem tudok választani, főleg, mert egyiket sem ismerem igazán... De ezt egyáltalán nem bánom :p Alapból nem nagyon nézek tévét, Tv2-t főleg, Édes életet meg aztán végképp! Pop szarságokat sem hallgatok, meg nem követem Bieber életét sem, (még csak az kéne!) de ha nagyon kéne dönteni... áh, taszít mindkettő. xd nem lehet választani :D
10/10 anonim válasza:
egyik ratyibb mint a másik
szopi gyerek vs. zsidó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!