Kik a mai nagy sztárok?
Figyelt kérdés
Már 6 éve nem követem a zene világát, és kíváncsi vagyok, hogy kik most a "nagymenők".2010. jan. 3. 20:17
11/19 anonim válasza:
12/19 A kérdező kommentje:
20:37
Korda György igazábol a 70- es években volt sztár. Én kifejezetten, a mostaniakra vagyok kíváncsi
Köszi!
2010. jan. 4. 21:16
13/19 anonim válasza:
Mostani nagy sztárnak Mo-n sok ember van kikiáltva, de nem hiszem, hogy 20 év múlva bármelyikről is tudná bárki, hogy kik. Esetleg a Tankcsapdát fogják ismerni, pop zenéből talán a NOX az, ami kiemelkedik valamennyire...legalábbis én sokaktól hallom, hogy szeretik a NOX-ot, nemcsak a fiatalok, hanem az idősek is, ami ritka.
14/19 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=OirrejBiNiU&feature=related tess még sztem szánalmas
eszembe jutottak még az SP , Lola , L.L.Junior , Ciara meg mág akit a csillagszületik "legyártott" énekesek még pár hónapig (ha addig) hallunk rólunk utána asse tudjuk majd h ki
16/19 anonim válasza:
Jonas Brothers,Lola Sp,BNF,barbee,Jordin Sparks,Kesha,Agnes,Jennifer Hudson ,Leona Lewis,Alisha Keys,Alisha Dixon meg még sokan
17/19 anonim válasza:
Szóba került itt, hogy írjunk magyarokat is! Akit én mindenképpen kiemelnék és sztem ő sztár és magyar az Máté Péter! Örök klasszikus dalai vannak még ha meg is halt én őt tartom a legjobbnak! Érdekes, hogy neki nem kellett manager ahhoz, hogy hírneve legyen és még Viva Tv sem volt! A mai úgynevezett sztárocskák csak megcsinált emberek még arról sem ők döntenek, hogy milyen a stílusuk mindent a célért csak, hogy el lehessen adni egy lemezt! és hangsúlyoznám, hogy nem 40 éves vagyok csak 22 és mégis így látom! Máté Péter na ő egy igazi tehetség volt!
18/19 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy akadt egy fiatal, aki nem a mai "gagyi" sztárokat kedveli.
Én sem vagyok még40, csak 29, de ezeket a sztárokat, semmibe sem veszem.
Kedvenceim: Koncz Zsuzsa, Kovács Kati, Harangozó Teri, Ihász Gábor, Máté Péter, és még sok régi nagy énekes és együttes.
2010. jan. 9. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!