Miért érdekel sok embert a "sztárok" élete? Miért kell a magánéletükkel foglalkozni? Miért tartják őket nagy valakinek? Miért nézik sokan a Mónika showt és hasonlókat?
Igen, egyetértek az elsővel.
Mert pl. egy szépségversenyen győztesére is mondhatják, hogy ő a legszebb nő az országban, Európában, a világon, vagy akárhol, de valószínű, hogy aki igazán szép, az nem is jelentkezik ilyen versenyre...De persze a fiataloknak bejönnek ezek, mert még nem ismerik a világot, csak azt, ami a TV-be megy...
Mert nagyon unatkoznak! Sosem értettem, hogy miért kell mások magánéletében vájkálni.. én még a barátaimét sem boncolgatom mikor nincsenek velem mert mindenkinek magánugye, hogy mit csinál otthon...
A hulyeségek helyett az emberek inkább azzal foglalkozhatnának, hogy mit csinált az a híresség, a muvészetével, bár sajnos mostanában már a sztárság sem az, ami régen volt.. egyre jobban már csak a magamutogatásból áll az egész és hosszú ideje nem hallottam már egy jó új zenét sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!