Kik a mai nagy sztárok?
Figyelt kérdés
Már 6 éve nem követem a zene világát, és kíváncsi vagyok, hogy kik most a "nagymenők".2010. jan. 3. 20:17
3/19 anonim válasza:
Beyonce, Lady Gaga, David Guetta, Leona Lewis, Katy Perry, Black eyed peas, Cascada, Pussycat dolls...
4/19 anonim válasza:
Miley Cyrus, Selena Gomez, Ashley Tisdale, Demi Lovato , Mitchel Musso, Mason Musso,Trace Cyrus,Emily Osment, Vanessa Hudgens, Nick Jonas, Joe Jonas,Kevin Jonas, nah sztem ők a legjobbak!!!!!!
5/19 anonim válasza:
17:44, szégyeld magad! Az ilyen kis talpnyalók miatt vannak a kozéppontba ezek a senkik, az igazi muvészek meg nem érdeklik az embereket...
6/19 anonim válasza:
7/19 anonim válasza:
Szerintem Britney Spears is ide sorolható. Britney-t választották az évtized celebjének és folyamatosan ad ki albumokat, 2007-ben, 2008-ban és idén is fog kiadni egyet valószínűleg. Kell ennél több bizonyíték?
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Na és a magyarok? Senki nem írt magyar sztárt.
Nem ilyen mondva csináltakra vagyok kíváncsi, mint Tóth Gabi, Caramell stb. hanem olyanokra, akiknek annyira jóa zenéjük, hogy évek múlva is emlékeztek majd rájuk.
2010. jan. 4. 20:14
9/19 anonim válasza:
britne y, miley cyrus , selena gomez , taylor swift , lady gaga , pussycat dolls , demi lovato meg amiket még írtak előttem
magyar sztárok ? hát én a magyar sztárokat nem annyira szeretem most van ez a Barbee talpnyalóság de még beszélni se tud szval ennyit a magyarokról http://www.youtube.com/watch?v=IiyLXP5Mz08&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8H6J0bMG9wQ&feature=related
ööőŐőőööö...
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!