Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek ezekről az...

Mi a véleményetek ezekről az askos celebekről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

?

Akik ismerik őket úgy, akik nem, nekik meg az első benyomásukra vagyok kíváncsi!

Én ismerem őket de szeretném tudni ti mit gondoltok róluk. :)

2014. máj. 22. 00:38
1 2
 11/19 anonim válasza:
Bírom amikor azok okoskodnak, akik semmit nem tudnak róla... xdd
2014. szept. 2. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:

most mit hisztizel? :D hány éves vagy, 14? :D

te biztos sokkal többet tudsz róluk...vagy pont te vagy az egyik? még mindig ez a kérdésem...:D

2014. szept. 2. 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:

és amúgy az az első csak ma is 45 kérdésre válaszolt...nyilván me suli van...:D szóval ez a szerinted 10-15 válasz naponta...:D de neeeem, nem az askon élik az életüket semmiképp XD

és te így méred, hogy van egy ismerősöd aki másfél év alatt csak 20-30 lájkot lapátolt össze kérdésenként? és? lehet, hogy sokkal értékesebb ember, mint te, aki éjjel nappal arra veri magát, hogy xy mekkora ember, mer neki 800-an lájkolják a sablon kérdéseit :D az élet nem itt kezdődik, de b*szd csak fel magad a válaszokoon, én jót szórakozok rajtad xd

2014. szept. 2. 23:28
 14/19 anonim válasza:
Figyelj, attól hogy irigy vagy mert valakinek van több 10-100 ezer lájkja, nem itt kellene hisztizni!!! De am utolsó mit szólsz bele más életébe -.-
2014. szept. 5. 20:58
 15/19 anonim válasza:
Uristen mennyi az irigy ember :O
2014. szept. 5. 21:07
 16/19 anonim válasza:
Így számontartott hány kérdésre válaszol, amikor utálod!? Féltékenység looooooooooool
2014. szept. 6. 13:42
 17/19 anonim ***** válasza:
átlagnál magasabb inteligenciájú ember meg tud számolni néhány kérdést...lehet neked ez úgy működik, hogy külön elfoglaltságként kezeled :D megint nem sikerült beoltanod...:D folytathatod, úgysem lesz igazad sose :D én jót szórakozok. felül tudok emelkedni ezeken a dolgokon :D
2014. szept. 6. 16:39
 18/19 anonim válasza:
Ha egyszer utálod miért lépés fel az adatlapjára "-.-" én az előzőekkel érték egyet :'D ha nem bírod kerüld el a brantba xdd virágzik az értelem, max az irigység az, ami jobban
2014. szept. 7. 09:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Alapvetően semmi, nem híresek ezek, max. azt hiszik magukról vagy mások róluk. De meg kell jegyeznem, hogy eltekintve a helyesírástól, az első fiú nem káromkodik (amennyit láttam a dologból!!), egész normális dolgokat válaszol,ahhoz képest, hogy a másik 2 kötőszóként használja a közönséges kifejezéseket. Az elsőnek ennél az egésznél több esze lehetne.
2015. szept. 2. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!