első kapásból a másik kettőnél is nagyobb senkiházi...:D elég megnézni a top legtöbbet lájkolt kérdését...lájkolóknak ezt-lájkolóknak azt típusú kértések :D:D most valakinek van egy 1000 sablonkérdése megválaszolva(jelen esetbe neki 2ezer), és azt mondja, hogy küld xy-nak ajándékot, ha lájkolsz neki tiltásig...a sok nyomorult meg lájkol...azt visszavonni nem lehet, ellenben srácnak nem kötelező utána ajándékot is küldeni...:D de amúgy legegyszerűbben megfogalmazva ugyanaz, amit első írt...
2014. máj. 22. 15:31
3/19 A kérdező kommentje:
Miért első, te valaki vagy?
Nem mondanám magamat senkinek és őket sem. Átlagos ember mindenki.
2014. máj. 23. 00:45
4/19 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem nem mindenki átlagos ember!
Nekem is van ask-om, de aki ezen a szaron éli az életét napestig az nem átlagos, hanem egy dilettáns barom!
Egyikőjük sem ajándékcsaló fogyatékos senki! :) ja és 1 lájkolósa van Buhónqk talán else olvasod xd csak irigy vagy! Valaki akinek nincs több száz ezer lájkja
2014. aug. 27. 11:54
7/19 anonim válasza:
Kedves első! Te vagy a senki ;)
2014. aug. 27. 11:55
8/19 anonim válasza:
Nem az askon élik az életük pol ha egy nap 10-15 kérdésre válaszolnak is összegyűlik 1-2 év alatt :D meg egy kérdésükre jön 20-30, 50 meg 100-200 lájk
szerinted írt 1900 embernek szívet? :D ja nem...akkor mégis mi ebben a gyerekben a nagyszám? :D hidd el, csinálnék egy askot, megkérdezném magamtól, hogy lájkolóknak? és írnám, hogy 10 kérdés, szerinted hányan lájkolnák be? legalább 50-en...pedig csak néhány perce regisztráltam...XD
én nem őket sajnálom, hanem téged(bár tuti te az egyik vagy közülük)...de nem baj, hidd azt, hogy ezek azért valakik, me van 100ezer lájkjuk XD te leszel az életben egy senkiházi, akit a leggázabb ember is leköröz :D
2014. aug. 27. 12:31
10/19 anonim válasza:
Kedves utolsó, én kb 1000.-nek lájkoltam, még is megkaptam xddd van olyan ismerősöm aki 1,5 éve askozik és mégis 20-30 lájk van a legtöbbet lájkolt lájkolósaira...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!