Mik a véleményetek ezekről a személyekről?
Paris Hilton= Ő az akit kifejezetten utálok O.o
Miley Cyrus=Nincs vele különösebb bajom,de nem a kedvenc
Demi Lavento=Szép lány de a mosolya xD
Selena Gomez= Kényesnek tűnik de szerintem kivételesen szép arca van^^ Nekem bejön =)(mármint az arca nem a csaj xD)
Taylor Swift=Van olyan száma amit szívesen hallgatok de amúgy nekem ilyen...tömeg gyártmány xD
Britney Speras=Szerintem ő most újra formában van. Mert amikor meg tudtam hogy kopaszra vágatta a haját na akkor leírta magát előttem, de amióta megjelent a Radar száma.Hmm. Azóta újra kezdem megkedvelni^^
Kristen Stewart=Szerintem kifejezetten csúnyácska lány.(Elnézést minden Alkonyat rajongótól)Az Alkonyat által lett népszerű. Nem vagyok ellenes mert én is megnéztem a filmet és tetszett is de hát.Nekem inkább a rövid hajú csajszi jön be xD
Aki normális (szerintem) körülük az nem más mint: Kristen Stewart. Nem olyan mint a többi h így a divat úgy a divat, rózsaszín az én álmom meg stb... Őt nem érdekli h ki mit gondol róla, ő igazán egy egyéniség! Színészileg nagyon tehetséges! És szerintem szép is, még smink nélkül is, de mivel a smiknélkülieket úgy szokták lefényképezni h még véletlenül se legyen jó, meg olyankor amikor fáradt de én találtam olyat amin szép: [link]
Olyan mint egy tök átlagos ember!
Paris Hilton: érdekes figura, de szerintem nem olyan hülye mint amilyennek mutatja magát
Miley Cyrus: szeretem, mert tehetséges
Demi Lovato: nagyon szép, nagyon tehetséges, a számait imádom és nagyon szimpatikus
Selena Gomez: szép, nem olyan tehetséges énekes mint Demi, vagy Miley, de jó színésznő
Taylor Swift: imádom a zenéjét, de kicsit beképzeltnek tűnik néha
Britney: nekem ő semleges, valahogy nincs róla véleményem XD
Kristen: Bocsi, ha valakit megsértek, de mindig olyan mintha be lenne lőve
Paris Hilton: ostoba, tehetségtelen, az egyetlen amit díjazok benne, hogy nem plasztikáztatta meg sem a mellét, sem az orrát :))
Miley Cyrus: őt nagyon szeretem. a médiában annyi rosszat írnak róla, pedig valójában nagyon kedves lány lehet és a korához képett érett a gondolkodása. Színésznőként sztem nagyon ügyes, ha más játszaná a szerepét, biztos h nem lenne ilyen vicces a sorozat, nagyon sokat hozzátesz az arcjátékával. Bár énekesnőként nem kiemelkedő, de magának írja a dalait, ami viszont klassz.
Demi Lovato: jól énekel, egyébként nem nagyon ismerem, úgyhogy nem tudok mit mondani. De az arca nekem nem tetszik.
Selena Gomez: ő valamiért irritál...szerintem beképzelt p*csa feje van. A Hannah Montanaban jól állt neki az a szerep, viszont a jókislányszerep egyáltalán nem.Zenei tehetsége nincs.
Tayor Swift: egy számot hallottam tőle, szép a hangja, de nem vagyok rá kíváncsi, mert anynira szentfazék, hogy az már fáj.
Britney Speras: tehetségtelen, ostoba, már rég abba kellett volna hagynia a zenélést, teljesen le van épülve, inkább szedné rendbe magát...de egyébként sajnálom h ide jutott.
Kristen Stewart: színésznőként tehetségtelennek tartom, szerintem nem is szép, elég buta fejeket tud vágni. egyébként lehet h kedves lány meg ilyenek, ezt nem tudom...de az öltözködése, meg a stílusa sem tetszik.
Azóta jobban megismertem Demit és annyival egészíteném ki, hogy nagyon-nagyon szép hangja van és jól énekel. És mostmár, hogy nem csak néhány képet láttam róla: szerintem szép is.
Amúgy Kristen tényleg olyan, mintha be lenne lőve XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!