Mi van abban, ha szeretem Justin Bieber zeneszámait?
Figyelt kérdés
Nem szeretheti úgy a saját nemét, akkor nem Selena lenne a barátnője. F/142014. máj. 8. 07:08
1/7 anonim válasza:
Ha tetszik, akkor csak hallgasd. Nem kel megmagyaráznod magadnak!. :) Másnak meg pláne !
2/7 anonim válasza:
Nem ő, hanem te szereted a saját nemed.
3/7 anonim válasza:
a kettőnek mi köze egymáshoz? ha viszont tényleg meleg lenne, akkor te se szeretnéd a számait? vagy mi?
igen, ebből látszik az, hogy JB nem is egy zenész, csak egy sima ember, akit az összes rajongója úgy irigyel, mert jajj, hogy bejött neki a dolog, milyen sikeres...
ha csak a számait szeretnéd, akkor egy szót nem szólnál hozzá azokhoz a dolgokhoz, amik magával az emberrel kapcsolatban vannak.
4/7 anonim válasza:
Semmi jó. De igazából ezt soha ne említsd senkinek, mert lehet elásnak jogosan.
6/7 anonim válasza:
Fiatal vagy még, lehet hozzád közelebb áll, de később mikor majd idősebb leszel és tapasztaltabb, rájössz, hogy neked se mond semmit. amúgy meg igaza van annak az előttem szólónak, hogy az hogy meleg-e vagy nem, nem változtat a zenei hozzáálláson alapvetően, példának mondhatjuk azt is, hogy akár meleg akár nem, én így se úgy se szeretem amit produkál.
7/7 Arnold2004 válasza:
nincs abban semmi ha szereted a zenéit én is szeretem hallgatni meg videóklipp is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!