Lady gaga fiú?
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 17:01
41/45 anonim válasza:
Nőő mer a karrierje kezdete óta szűk kis bugyikba lép fel meg ilyenek látszott volna valami sőt még ki is buggyant volna..már nőként született vannak előkerült képek régről osztálytársaival is beszéltek már.. csak feltűnt volna nekik
42/45 anonim válasza:
Biztos, hogy nem fiú.
Ha átoperált férfi lenne, akkor a gyerek/tinikori képein fiúnak kellene lennie, de a képeken egyértelműen látszik, hogy ez ő, és lány.
Lehetséges, hogy hermafrodita.
Ha jól tudom, a hermafroditákat általában nagyon korán, születés után rögtön átoperálják, és leggyakrabban lánnyá. A hermafroditizmusnak több változata is van, az is lehetséges, hogy a gyerekből végül teljes értékű, "működő" nő lesz. De ha ez lenne a helyzet, semmi nem látszana rajta, nem lenne dudorodó bugyi és hasonlók, tehát ez valószínűleg kamu.
Szerintem nő.
Egy feltűnési viszketegségben szenvedő nő :)
Bocs a hosszú elemezgetésért, de szerettem volna végre tisztázni ezt a dolgot :)
43/45 anonim válasza:
Lady Gaga nő.Én már le is feküdtem vele!!!Igazi nő és nagyon rendes nő.
44/45 anonim válasza:
Ki az a low aki fiunak hiszi ??!! Ő nő !! Az aki mondjuk látott egy sötét és homályos " Meztelen Fiu gaga " képet és elhiszi hogy fiu az hülye ! Vagy csak meghamisították , vagy berontottak hozzá egy sötét szobába amikor Pl. a tambonját szedte ki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!