Lady gaga fiú?
Lady Gaga nem fiú
hane lány és régen vonzódott mindkettő nemhez de mostmár semmi baja sincs
reélem segítettem:Luca
NŐ!!!!!!!
Még hányan teszitek fel ezt a k*va kérdést???!!
Már k*rva idegesítő!
Nő! Egy normális nő, aki sztem tök jól néz ki, így ffi szemmel is!! :P :)
És imádom a számait!!
ÉN
szerintem
fiú
osztály
társaim
is
azt
mondták
Megdöbbentő hírek kaptak szárnya Lady GaGá életéről. Többen állítják, hogy a sztár valóján férfi. A pletyka akkor indult el, amikor énekesnő egyik fellépésén túl rövid szoknyában állt színpadra, és egy óvatlan pillanatban kilátszott a fehérneműje. És bizony ott, ahol egyébként nem kellett volna, dudorodott neki valami.
Lady GaGa naponta tud meglepetésekkel szolgálni a nagyérdeműnek. Az énekesnő botrány botrányra halmoz, ám a legutóbbi „balhéja” mindenen túltesz. A sztár egy, a melegek elfogadása mellett kampányoló rendezvényen lépett fel, ahol egy félresikerült mozdulat során bugyit villantott. Pechjére a koncertet kamerák is rögzítették, így az egész világ láthatta, hogy a bugyija jobban dudorodik, mint ahogy annak egy nőnél kellene. A videó azóta megállíthatatlanul kering az interneten, és fórumok ezrei szólnak arról, hogy vajon GaGának mi lehet valójában a lába között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!