Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lady gaga fiú?

Lady gaga fiú?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 17:01
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
50%

Ádámcsutkája a nőknek is van, csak a két porc nem olyan szögben zár ezért nem annyira kiemelkedő, mint a fiúknál.

Tájékozódjatok már az istenért...

Lady Gaga rendes normális nő, csak nagy körülötte a felhajtás és mindent híresztelnek róla, sok pletykát ő maga indított el.

Ő egy egyszerű nő, nyugodjatok bele.

2009. dec. 25. 02:38
 12/45 anonim ***** válasza:
77%

NA Ne b*sszá fő!!!!!!!44

Fiú???!!!! Ne má..

Őz az egyetlen csaj(!) zenész, énekes, akinek jó számai vannak, és férfi füllel is élvezhető, jó zenéi vannak na az a lényeg!

Még jól is néz ki mellette, különösen ez az extravagáns stílus igazán sexyissé teszi.

2009. dec. 25. 15:24
 13/45 anonim ***** válasza:
65%
mekkora baromság. szerintem egyedi és szexi . kívánom őt
2009. dec. 26. 13:18
 14/45 anonim ***** válasza:
43%
sztem fiu
2009. dec. 27. 18:06
 15/45 anonim válasza:
71%
egz szexi no, mindig felall ra a farkam.
2009. dec. 28. 15:56
 16/45 anonim ***** válasza:
75%
Nekem volt 1 újságom amiben azt írták hogy 1 inteerjúban azt mondta Lady GaGa hogy 1 fellépésén nem vett fel bugyit,és betett a lábai közé valamit...és mindenki azt hitte hogy fiú de utána lmondta a rajongóinak hogy nem volt valódi!!!!:-))((:
2009. dec. 28. 20:56
 17/45 anonim ***** válasza:
67%
xD
2009. dec. 28. 20:58
 18/45 anonim ***** válasza:
51%

"17:52

Komolyan gondolod ezt a baromságot, vagy csak hülyíted a kérdezőt?

Mert tudom vannak ilyen beteg emberek, akik mindent elhisznek, mert a blikk azt mondta."

Ahha.. :D Persze mert én valószínű naponta olvasom a blikket meg a sok szennylapot.. Csak annyi történt, hogy beírtam a googleba hogy Lady gaga férfi és egyből ezt adta ki.. Na csövi

2009. dec. 29. 18:08
 19/45 anonim válasza:
76%

Én pedig azt olvastam róla egy német oldalon, hogy hermafrodita! De egyébként meg mi van akkor, akkor már egyből el kell ítélni?! Én imádom Lady Gagát így is- úgy is! Ő egy bevállalós, belevaló, őrült csajszi! És ha ő ezt nyíltan vállalja, akkor őt így kell elfogadni!

„Ja, ich habe einen kleinen Penis. Ich habe männliche und weibliche Genitalien, fühle mich aber als Frau. Ich finde, das ist kein Grund sich zu schämen. Er ist ja sehr klein und stört mich nicht. Ich erzähle es nur nicht überall herum. Außerdem bin ich trotzdem verdammt heiß.“

Aki nem értené:

"Igen, nekem van egy kicsi péniszem. Férfi és női nemi szerveim is vannak, ennek ellenére nőnek érzem magam.

Úgy gondolom, ez nem ok a szégyenkezésre. Ő (mármint a pénisz)nagyon kicsi és engem nem zavar. Ezt azonban nem mesélem mindenhol el. Ezenkívül mégis átkozott forró vagyok."

2009. dec. 31. 10:15
 20/45 anonim válasza:
64%

normálisak vagytok??lehet hogy nő de NEM NÉZ KI JÓL!!

nézzetek már rá nincs melle(az szerintetek nőies??gondolkozz-.-)

2009. dec. 31. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!