Mi Éder Krisztián SP telefonszáma?
Figyelt kérdés
Valaki tudja Éder Krisztián SP msn címét?(ami tényleg az ő száma és most használja) számomra fontos lenne. előre is köszönöm a válaszokat.
Lécci emailben írjatok,mert nem akarok a jogait sérteni,hanem aki tudja a számot dobjon egy mailt a valakianonim@freemail.hu ra megköszönném. Ha nemakarsz emailt írni irdmeg itt. (de ha lehet emailt írjatok és itt jelezzétek ha tudjátok a számát)
2009. nov. 23. 21:59
31/50 anonim válasza:
komolyan az övé!:) ha nem mered akkor elöször hivd fel és hallgad meg ahagját!:) amugy az msncímét istudom ha kell privibe megadom:)))) és tényleg ő az:)
32/50 anonim válasza:
igen meg köszöném :) dpsister@citromail.hu ide nyugodtan küldheted
33/50 anonim válasza:
Inkább azt írjátok meg, h. aki ismeri az milyen embernek ismerte meg.
34/50 cipriánka válasza:
Sp telefonszáma:+36-30-294-83-47
35/50 anonim válasza:
Amúgy ez nagy átverés SP nem adná ki senkinek a telefon számát.mint ahogy semmilyen sztár..akárki beírhatja ide telefon számát akár én is ..Imádlak SP drágám.(LLLLLL)
36/50 anonim válasza:
a kézzel írott rajongói leveleket elolvassa, így tudsz neki írni, és ha fontos dolog miatt írsz neki akkor felveszi a kapcsolatot veled. Vagy pedig keresd meg a menedzserét és ő eldönti h mi legyen.
37/50 anonim válasza:
Mi a telószáma sp-nek? de most komolyan
38/50 anonim válasza:
szerintem a rajogói közül senki nem tudja a számát!!!! ez gáz, hogy elhiszitek, hogy valaki beír valami hülye számot és azt hiszitek hogy az SP száma, pedig nem! 15/L
39/50 anonim válasza:
de am ha valakinek az IGAZI száma van meg nekem is megmondhatja.....utolsó voltam!
40/50 anonim válasza:
LÉCCI,KÉRLEK NEKEM IS ADJÁTOK MEG A SZÁMÁT AZ IGAZIT!!NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!