Sztárok telefonszáma?
Tudtok magyar sztároknak telefonszámát?
(nah jó! tudom nem normálisan fogalmaztam meg semelyik kérdést, de gondolom értitek=) )
:$
csak normák írjanak lehetőleg...
Nem rosszindulatból,de gondolod,hogy most fogsz telefonszámokat kapni?:) Minden ismert ember óvatos és ügyelnek arra,hogy ne kerüljön nyilvánosságra semmilyen személyes adatuk,ha mégis megtörténik,azonnal lecserélik. Nyilván aki ismeri őket ,családtag,barát az nem fogja kiadni ezeket az elérhetőségeket.
18/L
első vagyok.
komolyan írtam, ott van pl. stohl, meg még 1-2 hasonló kaliberű "sztár" száma. persze miután kikerült, nyilván letiltották a számaikat ezek a söpredék emberek(azaz celebek)
mondjuk nem stohl lecsiszáma érdekelne.
és ne aggúdjatok, nem zaklatnám őket. talán egyszer kétszer (összvissz) ha felhívnám őket és csak pár percig "tartanáám fel" .
Kérdező én értem ,hogy te nem szeretnéd zaklatni őket,de akkor sem adják ki. Max ha egyszer összeismerkedsz valamelyikkel és tényleg barátok lennétek,akkor megadná,de akkor már nem számítana a szemedben celebnek. Azonnal le fogja tiltani a számát ,ha felhívja egy ismeretlen,még akkor is ha te nem mondasz rosszat. Érted?:)
második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!