Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Sztárok telefonszáma?

Sztárok telefonszáma?

Figyelt kérdés

Tudtok magyar sztároknak telefonszámát?

(nah jó! tudom nem normálisan fogalmaztam meg semelyik kérdést, de gondolom értitek=) )

2011. márc. 23. 15:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nézegesd a kurucot, ott a f@szkalapok számai kinn szoktak lenni ha nagy idiótaságot csinálnak
2011. márc. 23. 17:01
 2/16 A kérdező kommentje:

:$

csak normák írjanak lehetőleg...

2011. márc. 23. 17:17
 3/16 anonim ***** válasza:
57%

Nem rosszindulatból,de gondolod,hogy most fogsz telefonszámokat kapni?:) Minden ismert ember óvatos és ügyelnek arra,hogy ne kerüljön nyilvánosságra semmilyen személyes adatuk,ha mégis megtörténik,azonnal lecserélik. Nyilván aki ismeri őket ,családtag,barát az nem fogja kiadni ezeket az elérhetőségeket.

18/L

2011. márc. 23. 17:21
 4/16 anonim ***** válasza:

első vagyok.

komolyan írtam, ott van pl. stohl, meg még 1-2 hasonló kaliberű "sztár" száma. persze miután kikerült, nyilván letiltották a számaikat ezek a söpredék emberek(azaz celebek)

2011. márc. 23. 21:51
 5/16 A kérdező kommentje:

mondjuk nem stohl lecsiszáma érdekelne.

és ne aggúdjatok, nem zaklatnám őket. talán egyszer kétszer (összvissz) ha felhívnám őket és csak pár percig "tartanáám fel" .

2011. márc. 24. 06:31
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező én értem ,hogy te nem szeretnéd zaklatni őket,de akkor sem adják ki. Max ha egyszer összeismerkedsz valamelyikkel és tényleg barátok lennétek,akkor megadná,de akkor már nem számítana a szemedben celebnek. Azonnal le fogja tiltani a számát ,ha felhívja egy ismeretlen,még akkor is ha te nem mondasz rosszat. Érted?:)

második voltam

2011. márc. 24. 12:39
 7/16 A kérdező kommentje:
hát engem bárki felhív nemtiltom le a telcsim..
2011. márc. 24. 15:11
 8/16 anonim ***** válasza:
57%
De te nem vagy celeb,drága :D Nem kockáztatják,hogy zaklassák őket.
2011. márc. 24. 20:30
 9/16 A kérdező kommentje:
aha. de nem sokára az leszek :Đ
2011. márc. 25. 06:50
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát ahogy érzed. :D De akkor nem kell itt gyakorikérdéseken sztárok számáért csipognod,mert hamarosan te is az leszel és személyesen is ismerni fogod őket ;)
2011. márc. 25. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!