Éder Krisztián Sp telefonszámát szeretném elkérni ha lehetne!?
Figyelt kérdés
E-mail cím:niki98524@freemail.hu! NAgyon fontos! Lécci ha leehtne e-mailba! De itt is lehet2011. júl. 31. 22:37
1/9 anonim válasza:
xDDDD
a "NAgyon fontos!" résznél elröhögtem magam:D
látom 13 éves vagy:D miből gondolod, hogy egy felnőtt össze akar jönni veled, mikor minden SP fan pics.a csak rá vár?+ honnan veszed, hogy van olyan hüly.e, hogy kiteszi netre a telefonszámát? tisztában van vele, hogy több ezren zaklatnák minden percben.
2/9 anonim válasza:
wehehe... jézus olvasd inkább a kötelezőt:D
3/9 anonim válasza:
De szemetek vagytok vele :@
Tessék, de ha lehet ne nagyon add tovább senkinek: 06 90 189-202/31018
4/9 anonim válasza:
remélem egyszer életedben hallgatsz majd rendes zenét is, mert ez nem zene, hanem sz.ar
5/9 anonim válasza:
szerintem neki nem az a legnagyobb baja, hogy milyen zenét hallgat....talán csak még gyerek:)
6/9 anonim válasza:
a nevem sp, a számom 062000000000000000
7/9 anonim válasza:
Nekem is jol jonne!
Elbeszelgetnek velee... :PPPpp
8/9 anonim válasza:
elvileg még 06304145655 nyáron beszéltem vele =)
9/9 anonim válasza:
utolsó nem elég hogy leosztjuk még át is basszuk :D?
jaj de gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!