Tibi atya szerkesztői. Tudtátok? .
Figyelt kérdés
Döbrentey Csaba és Erdősi Márton!!! [link] a szerződési feltételek első sor végén látható a nevük, a lap alján.2013. nov. 29. 23:37
1/7 anonim válasza:
Tudnom kéne kik ezek? Nem ismerem egyik nevet sem.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem híres emberek, hanem tizenéves nyúlbélák :D Bár akkor is tibi atya az ász, de meglepett hogy két ilyen arc csinálja a blogot.
2013. nov. 29. 23:47
3/7 anonim válasza:
szerintem addig jó, ameddig csak ennyit tudunk róluk. sok dologban csalódtam már, amit a szerző ismerete nélkül szerettem. videósoknál például Pempi, aki ameddig nem csempészte bele magát a videókba, addig úgy jó volt, de mióta néha ő is szerepel, esetleg a megválaszolós videók eléggé negatívan érintettek. De akár az a személy is, aki a Ponciusz Pilátuszos oldalt szerkeszti, ő például valamelyik rádióban szerepelt, és maga az oldal tök jól átadja a klasszikus Monthy Python-os jeleneteket, de ő maga a szerkesztő nem tudja olyan jól a beszédével átadni...
5/7 anonim válasza:
Eddig is teljesen nyilvánvaló volt, hogy fiatalok szerkesztik az oldalt. Miért kéne híres embereknek lenniük? Egy egyszerű mezei kispolgárnak is lehetnek jó ötletei, és elég jól bejött nekik :)
Igazából kár volt kiírni a nevüket, mert az egész Tibi Atya projektnek addig van meg a varázsa, amíg szimplán "önmaga", és nem lehet valós arcot társítani a vicceihez.
De ahogy elnézem, nem igazán érdekli a nagyközönséget, ők így is jól szórakoznak :D
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudomm ,hogy ők BME-s fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!