Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Belieberek, ti lemondanátok róla?

Belieberek, ti lemondanátok róla?

Figyelt kérdés
Ti lemondanátok egy új telóról egy Justin Bieber konci miatt? ......mert karira telót kaptam volna de a justin konci is jó..és Justin-t imádom!!!!ő minden álmom..tudom hogy Magyarországon és kötelébe nem lesz egy hamar koncija ezért úgy pontosan karira kapok egy Justin képet rohadt nagyra nagyítva és egy nyakláncot amin egy j és egy b vaN....A KONCI MEG UTÓ AJI.....SZERINTETEK MELYIK? TELÓ VS. KONCI HOZZÁ KÉP ÉS NYAKLÁNC?????

2013. nov. 14. 22:22
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
PERSZEEEEEEEEE! JUSTIN KONCERT 100X JOBBBBBBBBBB
2013. nov. 21. 20:46
 22/34 anonim ***** válasza:
be is b_szna, ha ketten elmennétek bécsbe, aztán majd nem tudnátok valakit megkérdezni, merre kell menni és eltévednétek...amúgy fájna anyudéknak egy 90-100ezer Ft-ba...30ezer a jegy(ha vip-et akarsz...nehogy azt hidd, hogy az bármit is jelent...az az igazi vip, ami meghívásos...nem te vagy az egyetlen hülye, aki kisírja a vip jegyet anyuéknél, szóval nem 10en lesztek ott, hanem 1000en...), oda-vissza repülővel 50ezer minimum, ha csak nem akartok februárban az utcán éjszakázni, akkor mégegy 3-5ezer Ft szállás, ugyanennyiért kaja....meg bécsi tömegközlekedés, esetleg taxiról nem is beszéltünk :D
2013. nov. 21. 22:11
 23/34 A kérdező kommentje:
Na jó..áljon meg a menet...én csak azt mondtam hogy a koncerten leszek bnőmmel....bécsbe szüleim visznek kocsival...meg koncert után visznek is haza..mert ők addig haza mennek mi meg koncin leszünk..mikor vége hívom szüleim h jöjjenek mert bécs tőlünk harminc kilométer
2013. nov. 22. 13:38
 24/34 anonim ***** válasza:
Én nem bírom Justint, de a koncertet válaszd! Nagyobb élmény lenne, az tuti. De, te hány éves vagy? Érdeklődnék, mert ha 12-14 akkor semmi baj, ha felette, inkább fel kéne nőni.
2013. nov. 22. 16:10
 25/34 A kérdező kommentje:
13 vagyok :D
2013. nov. 22. 19:17
 26/34 anonim ***** válasza:

Mindenfele keppen a Koncertet valaszd! Lehet ez lesz az utolso eselyed hogy lasd! A telefon meg ra er koncertet valaszad.:) Nem mindenkinek adatik meg ez az esely ugy hogy a koncert!

Egyebkent 2014.01.20-an lesz koncertje Becsben. (Januar 20.-an)

2013. nov. 25. 22:53
 27/34 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy januárba lesz csak az a baj hogy nem lehet sehol jegyet venni rá
2013. nov. 26. 06:52
 28/34 A kérdező kommentje:
anyám azt mondta hogy megkapom mindkettőt mivel koncert nem lesz mostanában és az minden álmom és mondtam neki hogy én éveket is tudok rá várni...de ő ajit mindenképp akar nekem a fa alá ezért kapok koncit is meg telót is :D
2013. dec. 2. 15:35
 29/34 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok JB rajongó, de válaszolok, hátha tudok segíteni. Úgy fogalmazol, hogy ÚJ teló. Szóval van már telefonod. Ebben az esetben én a koncertet választanám, mert nem arról lesz szó, hogy egyáltalán nem lesz telefonom. Ha amúgy működik a régi telód, és csak azért akarsz újat, mert az jobb, akkor válaszd a koncertet, azt nem biztos, hogy később is megkapnád (az sok mindentől függ, pl. hogy az énekes mikor koncertezik, stb.), de telód még lehet később is. És ha most új telót kapsz, 2 év múlva az is elavult lesz. Szóval válaszd a koncertet.

Üdv: egy rocker

2013. dec. 22. 22:35
 30/34 anonim ***** válasza:

"Úrííísten!!!!!! "Konci" + "ammm" meg...áááá én sajnálom a szüleidet. ..komolyan. ..szerintem a szüleid sincsenek tisztába a dolgokkal hogy mennyibe fog fájni nekik az ha jegyet kapsz. Bár én tuti nem engednélek külfödre a barátnőddel.kb. 14 éves lehetsz. .."

Mért bántjátok? Honnan tudjátok, hogy a szülei nem tudják? Én is kaptam már koncertjegyet ajándékba, külföldi koncertre, ráadásul sokkal nagyobb sztár koncertjére mentem. Nem bántásból mondom, csak elég drága volt a jegy önmagában is, és engem sem engedtek egyedül, szóval 4-et vettek. Hadd legyen az ő dolguk, mennyit szánnak az ajándékára.

2013. dec. 22. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!