Belieberek, ti lemondanátok róla?
Figyelt kérdés
Ti lemondanátok egy új telóról egy Justin Bieber konci miatt? ......mert karira telót kaptam volna de a justin konci is jó..és Justin-t imádom!!!!ő minden álmom..tudom hogy Magyarországon és kötelébe nem lesz egy hamar koncija ezért úgy pontosan karira kapok egy Justin képet rohadt nagyra nagyítva és egy nyakláncot amin egy j és egy b vaN....A KONCI MEG UTÓ AJI.....SZERINTETEK MELYIK? TELÓ VS. KONCI HOZZÁ KÉP ÉS NYAKLÁNC?????2013. nov. 14. 22:22
11/34 anonim válasza:
Úrííísten!!!!!! "Konci" + "ammm" meg...áááá én sajnálom a szüleidet. ..komolyan. ..szerintem a szüleid sincsenek tisztába a dolgokkal hogy mennyibe fog fájni nekik az ha jegyet kapsz. Bár én tuti nem engednélek külfödre a barátnőddel.kb. 14 éves lehetsz. ..
12/34 anonim válasza:
Én telefont vásárolnék egy samsung galaxy s4-et :) Bár szeretem Justint is. Az a legjobb popénekes :)
13/34 A kérdező kommentje:
szerintem én jobban tudom hogy a szüleim tudják -e vagy nem hogy mennyibe kerül....és akkor mivan b*azdmeg ha elengednek? nem tudsz este aludni? esetleg felvágod az ereid?? -.-
2013. nov. 16. 21:59
14/34 A kérdező kommentje:
uggyee..én is szeretem..a világ legjobb énekese..amm nekem annyira nem tetszik az s4...és igazából kövi karira meg telót kapnék :D
2013. nov. 16. 22:00
15/34 anonim válasza:
Na; azééé tisztázzuk:D:D:D Egy telefon sem ér meg annyit, hogy valaki lemaradjon egy koncertről. Koncertre voksolnék, telót azt mindig vehetsz, de világsztárok nem mindig járnak errefelé, és ha valakinek keret is van meg kedve is rá, miért ne menne el a koncertre? Telót kapsz 10 ezerért is, de a koncert az akkora élményt nyújt, hogy nem éri meg lemaradni róla, hogyha nagyon szeretnél menni, és felkínálkozik a lehetőség:) Bevallom, megmosolyogtam kicsit a dolgot, én sem tudtam amúgy sajnos ott lenni, mikor BM volt itt, so egyik rajongói oldalán másfél órával a koncert kezdete előtt írta valaki, hogy harmincezerért vásárolt telóját cserélné koncertjegyekre:D
16/34 anonim válasza:
Hát nem tudom, én lehet, hogy azért gondolkodok így, mert fiú vagyok, de teló többet ér nekem. Lenovo A830-as kellene, az még elérhető áron van. Neten lehet 44000 - 45000-ért kapni.
17/34 A kérdező kommentje:
Uccsó előtti: hát jha igaz nem minden nap juthatunk el egy ilyen konertre....és igen ez egy hatalmas élmény lenne....
2013. nov. 17. 09:32
18/34 anonim válasza:
Az van ha a szüleid elengednek szülői felügyelet nélkül akkor elég felelőtlenek...Való szinü hogy nem azzal van a probléma hogy mennyibe fog ez nekik fájni...
19/34 anonim válasza:
Nem kötekedni szeretnék én se, és a szüleidet se ítélem el, de két fiatal lány nem való Bécsbe koncertre. Ha el szeretnél menni végülis, akkor esetleg javasolj egy családi kiruccanást, a barátnődet viszitek magatokkal, a szüleid elkísérnek a koncert bejáratáig, és ahogy vége, érted mennek, elmentek a hotelba, alszotok egy jót, és hazamentek másnap. Nagyon felelőtlen dolog egyedül elengedni két fiatal lányt Bécsbe, úgy, hogy egyik se ismerős a városban, vagy beszéli magabiztosan a nyelvet. Lehet, nagylányok vagytok már, de én Volt feszt után áldottam az eget, hogy amikor 3 barátnővel kijöttem, nem egyedül kellett elkavarni a szállásra.
20/34 anonim válasza:
Előző vagyok, lehet nem feltétlenül Bécs, de bekavar a sok kérdés, hogy Tényleg jönni fog-e a gyerek Bécsbe? :D De a lényegen nem változtat semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!