Tabáni István rajongók!?
Amit a Bad Boyz csinál,azt jó páran meg tudják csinálni az országban, edzettséggel, gyakorlással. Már csak abból is látszik, hogy ők maguk is jó sokan vannak :). Tehát itt nem egyedi tehetségről van szó, bár azt el kell ismerni, hogy jól táncolnak, biztosan rengeteget gyakorolnak.
Viszont Tabáni István abban különleges, hogy igazi őstehetség. Nem könnyű találni olyan énekest, aki elénekli simán a Bohem rapsody-t vagy bármelyik Queen számot... Úgy ahogy ő. Ez nem csoda, Freddy Mercury-nak különleges hangja, nem mindennapi hangterjedelme volt. Olyan aki kiénekli azt amit ő, nem születik minden órában.
Na de a fő kérdésre visszatérve az ragadott meg Istvánban, hogy fantasztikus hangja van, és nem a ma menő értékrendszert képviseli, hanem igazi értékeket. Azt már előttem százan elmondták, hogy szerény, csendes, stb. Ez a mai világban igenis nagy dolog, mert így nem könnyű érvényesülni.
Az előttem szóló leírtam az én véleményemet is!
Hajrá Tabáni István!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!