Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tabáni István rajongók!?

Tabáni István rajongók!?

Figyelt kérdés
Mi ragadott meg benne?:D
2009. nov. 8. 22:36
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%
az h nem 1 nagyképű és nagyon jó hangja van nem hiszem ha többi énekes a műsorban eltudná énelekni a bohemian rapsody-t akkor igy mondom h ez iigeeeennn azért mégis csak kiénekelte Freddy Mercury-t tud valamit...neki szurkulok:) a bad boy-zal meg csak annyi a gond ha sok kis hülye tini p.csa szavaz rájuk azért mennek tovább persze táncolni is tudnak de az öszes 1 szoláriumozot köcs.g:D
2009. nov. 22. 23:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Amit a Bad Boyz csinál,azt jó páran meg tudják csinálni az országban, edzettséggel, gyakorlással. Már csak abból is látszik, hogy ők maguk is jó sokan vannak :). Tehát itt nem egyedi tehetségről van szó, bár azt el kell ismerni, hogy jól táncolnak, biztosan rengeteget gyakorolnak.

Viszont Tabáni István abban különleges, hogy igazi őstehetség. Nem könnyű találni olyan énekest, aki elénekli simán a Bohem rapsody-t vagy bármelyik Queen számot... Úgy ahogy ő. Ez nem csoda, Freddy Mercury-nak különleges hangja, nem mindennapi hangterjedelme volt. Olyan aki kiénekli azt amit ő, nem születik minden órában.

Na de a fő kérdésre visszatérve az ragadott meg Istvánban, hogy fantasztikus hangja van, és nem a ma menő értékrendszert képviseli, hanem igazi értékeket. Azt már előttem százan elmondták, hogy szerény, csendes, stb. Ez a mai világban igenis nagy dolog, mert így nem könnyű érvényesülni.

2009. nov. 29. 10:28
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szóló leírtam az én véleményemet is!

Hajrá Tabáni István!! :)

2009. nov. 29. 13:17
 24/25 anonim ***** válasza:
Alig bírom kivárni, hogy megvehessem az első CD-jét!!!!
2009. dec. 6. 12:47
 25/25 anonim ***** válasza:
irtól jól néz ki!a legtöbb nőnek ilyen pasik tetszenek. mert szerény, nem vagánykodós mint a legtöbb pasi, ... én sem hiszem hogy mi a pi...ért nem ostromolták a csajok, na de most fogják.
2009. dec. 12. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!