Remélem végig bent marad,mert nekem az egész cs.sz.-ből ő tetszik a legjobban.
2009. nov. 21. 10:16
12/25 anonim válasza:
érzékeny,és gyönyörű a hangja.
2009. nov. 21. 21:27
13/25 anonim válasza:
Nagyon szerény és kedves ember, valamint elképesztő hangja van! =)
2009. nov. 21. 23:53
14/25 anonim válasza:
Imádom Tabánit! A hangja,ahogy előadja...Szerény.
SZURKOLOK ISTVÁN!
2009. nov. 22. 12:40
15/25 anonim válasza:
Nagyon szeretem... :) Ritka kincs egy ilyen ember.
2009. nov. 22. 13:51
16/25 anonim válasza:
Én is imádom(imádnám...)Ugye ha megnyeri(márpedig csak ő lehet a nyertes)is ilyen marad?
Vagy mindenki megváltozik?elkerülhetetlen?
2009. nov. 22. 14:22
17/25 anonim válasza:
Nem értem miért kell jönni ennyire a szerénységével?! Azt mondja mindenki hogy milyen ritka, és értékes ember. Az. DE mindenki így születik, ti saját magatok, akik írják ezeket a kommenteket, úgy beszéltek róla mintha ő ezt valahonnan kapta volna ezt az erényt! Közben meg ez mindenkinek saját magán múlik, hogy milyen ember lesz! Nem kell ennyire isteníteni ezért. Az énektudása miatt persze lehet. Szóval nem ő az egyetlen ilyen szerény ember. Vannak még rajta kívül, és senki nem veszi őket észre, s csak eltiporja őket a társadalom. S vagy megváltoznak, vagy elzárkóznak a világ elől.
2009. nov. 22. 14:42
18/25 anonim válasza:
Azt senki sem tudja, hogy megnyeri-e, mert ebben a műsorban már olyanok történnek, hogy...
Én neki szurkolok!!! Nagyon szerény,de nagyszerű hanggal.
Nekem most nagyon úgy tűnt, hogy a Bad Boyz fogja megnyerni a műsort, de Tabáni karrierje akkor is elindul, mert óriási vétek lenne egy ilyen hangot hagyni kárba veszni.
Hajrá István!!!
2009. nov. 22. 14:42
19/25 anonim válasza:
EGYETÉRTEK a 14:12-el.
Szerintem is a bad boys nyeri meg a műsort,jók is,le a kalappal elöttük,ügyik!
De persze István karrierje is megindul.
Gondolom amit szeretne is hisz azért jelentkezett
ebbe a műsorba!Hajrá Istvánnak!!!
2009. nov. 22. 15:54
20/25 anonim válasza:
Én is miatta nézem a műsort gyönyörű hangja van! Én is az egyszerűsége érzékenysége és a gyönyörű hangja miatt figyeltem fel rá! Nagyon örülnék ha Ö nyerne! Szeretném hallgatni CD-n is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!