Tabáni István rajongók!?
Figyelt kérdés
Mi ragadott meg benne?:D2009. nov. 8. 22:36
1/25 anonim válasza:
Nyilván nagyon szép hangja van. De ami megragadott benne, az az egyszerűsége.
2/25 anonim válasza:
Tisztában van a tehetségével / adottságával , és mégis szerény . Tisztelendő ember :) Hajrá István !!
3/25 anonim válasza:
Hja, hozzá képest a faék integrált áramkör.
Nagyon jó hangja van, én is neki drukkolok.
4/25 anonim válasza:
Hihetetlenül szerény, egyszerű, mégis összeszedett! Szó szerint született tehetség. SZURKOLUNK!!!!
5/25 anonim válasza:
Szeretném látni őt máskor is, nagyszerű ember! igazán szerencsés aki ismeri, aki a közelében lehet:)
gratulálok neki és további sikereket kivánok neki:)
7/25 anonim válasza:
szerény, viszzafogott, érzékeny, rendkívül tehetséges éneklésben képzőművészetben egyaránt, egyszerű, az egész megjelenésében van valami vonzó.. és az a nézés...(L) (L)
nem hiszem el, hogy eddig nem ostromolták a csajok:D
19/L
8/25 anonim válasza:
Nekem is ő a kedvencem.Nagyon tehetségesnek tartom.Szerintem ő nyeri meg,legalább is nagyon remélem!
9/25 anonim válasza:
Gyönyörű hangja van!!
Neki szurkolok! Remélem ő nyeri meg, bár a Bad boyzos fiúk többen vannak, több szavazatot kapnak.
Bár egy ilyen tehetségnek mindegy, hogy megnyeri e, úgyis kap rengeteg felkérést. Alig várom, hogy a lemezét hallgathassam!
10/25 anonim válasza:
Én is neki szurkolok! Hasonlít Máté Péterre, tehetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!