Robert Pattinson tényleg itt Budapesten is forgatni fogja a Bel Ami-t?
Tegnap Múzeum utca- Ötpacsirta utca- Pollack Mihály téren volt forgatás, én kint voltam 10 órát, és ebből csak fél órában láttam Robot!
Amúgy amikor megérkezett a Mercijével, ami mint kiderült nem is fekete, hanem sötét kék, így síri csönd maradt! Annyira szép húzás volt! Persze ismét azok aratták le a babérokat, akik egész végig ott maradtak a forgatáson! De nekik jár a legnagyobb tisztelet, akik 24-9 órákat kint vannak a helyszíneken! De én is magamnak érzem azokat a pillanatokat, amikor Robert akár a testbeszédével dicsér és köszön és amikor szóban mondd köszönetet! Mert én is kint voltam már 3 forgatási napon és mind végig egy hang nem hagyta el a számat, és kulturált voltam és egy panasz nem lehetett rám! Párszor bepöccentem 1-2 rajongóra de szerintem mindenki így van vele! Természetesen nem vakuztam egyszer sem! :)
Igen holnap a Dohány utcába lesz és éjjeli forgatás! :(
Amúgy ha jöttök ki forgatásra, vegyetek fel fehér pólót! Ez imitálja a csönd kampányt! Köszi! :)
Ja és imádom az összes magyar lányt, aki betartja a szabályokat! Istenek vagytok! ♥
Most a Bókay János utcában megy a forgatás, nem biztos forrásból tudom, hogy Robert már ott van és már forgatott is részeket, de sajnos alig látni valamit, mert végig le van zárva az utca és belső jeleneteket vesznek fel! Lesz külső jelenet is, de az se biztos, hogy bárki is látni fogja!
Evvel egy időben éjféltől lezárják a Dohány utcát és bármelyik pillanatban megérkezhetnek a statiszták és Robert! Reggel 6-ig lesz a lezárás, úgyhogy szorítsunk minden csajszinak aki most kint van ilyen hidegbe!
Azt olvastam neten, hogy vasárnap hétfőn a húsvétra való tekintettel nem lesz forgatás! Kedden állítólag a Bazilikába lesz, utána Szerda-csütörtök Egyetemi templom (Egyetemi térnél) Ennyit lehet tudni!
Mivel 12 óra az út minimum.. Így nem hiszem, hogy vasárnap elmenne, totál kába lenne az idő átállás miatt, ott lenne körülbelül maximum 10 órát és jöhetne vissza.
Így egyszerűbb, ha várost néz, pihen, este talán bulizik.. Ez nekünk lehet jó, de sajnos neki.. Neki már egyáltalán nem :(
Állítólag tegnap hazautazott Angliába,szóval nem töltötte is a húsvétot.
kedden jön vissza,és a Balaton környékén is forgat majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!