Robert Pattinson tényleg itt Budapesten is forgatni fogja a Bel Ami-t?
Figyelt kérdés
nem hittem el, de még most se, de nagyon szurkolok h igaz legyen! méghozzá Nicole Kidman-nel(állítólag)2009. nov. 6. 19:09
11/41 A kérdező kommentje:
komoly???????
2010. márc. 28. 12:37
12/41 A kérdező kommentje:
Megnéztem neten, tényleg!!!De,jó!
2010. márc. 28. 13:48
13/41 anonim válasza:
én egy olyan ciket sem találok neten ami azt irná h pesten van!!!!de ha ti leirnátok a linket annak örülnél ahol bebizonyosul h magyarországon van:D
köcces:D
15/41 anonim válasza:
ITT VAN TÉNYLEG BUDAPESTEN:) www.google.hu irjátok be robert pattinson budapesten járt. :) Amugy csak ma forgatott ilyen nyilvános helyen? Nem tudjátok hogy még vmikor meglehet e nézni??? Pl holnap?
16/41 anonim válasza:
Ma kint voltam a forgatáson! Nagyon aranyos volt, és életem legfelemelőbb érzése volt megpillantani! Sajnos nem volt alkalma a rajongókkal foglalkozni, este biztos megy majd bulizni! Találkoztam Robert dublőrével, aki magyar és úristen nagyon jó volt!
Csak ma voltak az Andrássy úton, nem tudom holnap hol lesznek, de szerintem hamar ki fogom tudni deríteni, majd meglátom, ha megtudok valamit akkor írom!
17/41 anonim válasza:
Rendben az nagyon jó lenne ha sikerülne vmit kiderítened:))))
18/41 anonim válasza:
bocsi, hogy így utólag írok, de én is későn tudtam meg, ma délelőtt volt a Szabadság térnél egy kávézó mellett a forgatás! olyan 2 körül lett vége, én pont oda értem mire Rob távozott a helyszínről! Ismét boldog volt, mosolygott és integetett! Sajnos ismét nem jött oda hozzánk rajongókhoz.. Ez kezd kicsit sértő lenni, de olyan pletyka járja, hogy a filmesek megtiltották, hogy a rajongókkal foglalkozzon.. :(
19/41 anonim válasza:
Az elfelejtettem írni, hogy holnap nem lesz forgatás, de 31.-én Pollack Mihály téren a Múzeum utca - Ötpacsirta utca kereszteződésénél.. De ez nem biztos..
20/41 anonim válasza:
nem mondod???? :))) De jó neked hogy láttad. De ezeket honnan deríted ki? Hánykor lesz itt: Pollack Mihály téren a Múzeum utca - Ötpacsirta utca kereszteződésénél > Köszönöm szépen az infot amugy!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!