Robert Pattinson tényleg itt Budapesten is forgatni fogja a Bel Ami-t?
Bocsi, téves infót kaptam! MA van valami forgatás féle a Róna utcába! Még ott van, de bármelyik pillanatban távozhat!
A másik infó pedig a Pollach térről még mindig megvan, ami kezd egyre biztosabb lenni! Ha látni akartok valamit, akkor siessetek úgy ki, ahogy tudtok! Szerintem ez most is külső forgatás lesz, de lehet tévedek, ez már csak az én véleményem!
Terjed olyan pletyka, hogy megcserélik a forgatási helyszínek dátumát, mert kiszivárogtak, de ezt nem tartom valószínűnek, mivel már első naptól kezdve tudta mindenki, hogy hol van az az napi forgatás!
...
Sajnálom, és azt mondom, hogyha oda is mentek akkor is legyetek csendben és akkor se síkítozzatok ha meglátjátok őt, mert ez nem promo hanem forgatás! Én is ha eljutok pestre akkor síri csendben leszek, tudom h nehéz uralkodni magatokon, de pls...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!