Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Robert Pattinson tényleg itt...

Robert Pattinson tényleg itt Budapesten is forgatni fogja a Bel Ami-t?

Figyelt kérdés
nem hittem el, de még most se, de nagyon szurkolok h igaz legyen! méghozzá Nicole Kidman-nel(állítólag)
2009. nov. 6. 19:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Bocsi, téves infót kaptam! MA van valami forgatás féle a Róna utcába! Még ott van, de bármelyik pillanatban távozhat!

A másik infó pedig a Pollach térről még mindig megvan, ami kezd egyre biztosabb lenni! Ha látni akartok valamit, akkor siessetek úgy ki, ahogy tudtok! Szerintem ez most is külső forgatás lesz, de lehet tévedek, ez már csak az én véleményem!

Terjed olyan pletyka, hogy megcserélik a forgatási helyszínek dátumát, mert kiszivárogtak, de ezt nem tartom valószínűnek, mivel már első naptól kezdve tudta mindenki, hogy hol van az az napi forgatás!

2010. márc. 30. 15:34
 22/41 A kérdező kommentje:
Én vagy pénteken vagy vasárnap megyek ki, tesómmal! De, jó lesz! :P (L) Úgy várom, csak láthassam!
2010. márc. 30. 17:10
 23/41 anonim ***** válasza:
Minden a feje tetejére borult! Már a forgatási helyszíneket sem lehet kiszűrni, folyton változtatják. Ma 4 órát vártam a Pollach Mihály térnél. Persze rögtön kiderült már pedig ott nem lesz forgatás.. Csak holnap.. Kirakták a díszletet, ami 2 szép lámpa. Állítólag éjféltől lesz lezárva, én már nem mondok semmit.
2010. márc. 31. 18:21
 24/41 A kérdező kommentje:

...

Sajnálom, és azt mondom, hogyha oda is mentek akkor is legyetek csendben és akkor se síkítozzatok ha meglátjátok őt, mert ez nem promo hanem forgatás! Én is ha eljutok pestre akkor síri csendben leszek, tudom h nehéz uralkodni magatokon, de pls...!

2010. márc. 31. 20:00
 25/41 anonim ***** válasza:
Persze, nem kell sikítozni. Holnap merre lesz?:))
2010. márc. 31. 20:48
 26/41 anonim ***** válasza:
De honnan tudjátok egyáltalán a forgatási helyszíneket?? Honnan szivárognak ki??:)
2010. márc. 31. 20:53
 27/41 A kérdező kommentje:
Hát netről tudjuk, de aki oda megy és sikoltozik annak vége :D:D
2010. ápr. 1. 12:57
 28/41 anonim ***** válasza:
Április 3. 00-06ig a dohány utcába? Ennyit tudok. :D Sikitozni? Max ha 10 éves lennék:DD:D:
2010. ápr. 1. 20:48
 29/41 anonim ***** válasza:
Itt van Pesten,láttam de nem Nicole Kidmannek/visszalépett az utolsó pillanatban/anem Uma Thurmennal van itt...vagyishát őt nem láttam de az biztos hogy nicole nem lesz itt se a filmben:(
2010. ápr. 2. 13:12
 30/41 A kérdező kommentje:
Aha, Uma lesz, meg Christina Ricci, Kristin Scott-Thomas (bocs ha vkinek elírtam a nevét)
2010. ápr. 2. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!