Robert Pattinson melyik szállodában van most itt Budapesten?
egyik dunaparti szálloda Dunára néző lakosztályában
-->uszály, kisladik, gumicsónak, úszógumi
Amúgy ő kicsoda?! Nekem fogalmam sincs.
De biztos nem lehet valami jó férfi, ha én nem ismerem :)
Szerintem annyi tiszteletnek kéne lennie az emberekben, hogy nem követik még oda is! Ő is ember és sajnos szenved azért amit a világon legjobban szeret csinálni! Imád színészkedni, más emberek bőrébe bújni, más korokba. De nem ő akarta azt, hogy ilyen Big Big sztár legyen! Ő még mindig ugyan az az ember aki a Harry Potter előtt volt és sorolhatnám!
Ő is ember, ugyan úgy alszik, eszik, iszik, és ugyan úgy elege lesz az emberekből munka után! És nála a munka nem azt jelenti, hogy bent ül az irodába, és 3 ember csicskáztatja, hanem 1. veszélyben lehet, 2. iszonyatos mértékű szöveget kell tudnia, 3. mindenre figyelnie kell, rendező, stáb, statiszták, lovak, épületek, rajongók, őrök! Közbe a szövegére, nehogy elrontsa akár egy kicsit tágabbra nyílt pupillával is. Mert rögtön elölről veszik az egész jelenetet!
Így meg lehetne hagyni neki azt a kis nyugalmat, hogy a hotelben egyedül lehet és nincs zaj, se forgatás, se emberek, se lányok!
Amúgy kb 12 hotelbe be van jelentve úgy hogy keresheted, nem fogod találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!