Honnan jött Michael Jackson elnevezése, hogy "A pop királya"?
Figyelt kérdés
ki mondta rá, és mikor?2013. szept. 22. 12:43
1/11 anonim válasza:
Elizabeth Taylor mondta rá először, aztán ráragadt...:)
Egyébként valami rendezvényen, vagy gálán.
2/11 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel,de amúgy azért mert popot énekelt és jól, tehát a pop királya!
3/11 A kérdező kommentje:
igen, azt tudtam, hogy miért :D köszi a válaszokat
2013. szept. 24. 15:51
4/11 anonim válasza:
Az ilyen címeket általában újságírók, vagy kortárs ismert emberek terjesztik el. Az elsőnek igaza lehet.
5/11 A kérdező kommentje:
oksi, köszönöm, régebben tudtam, de elfelejtettem, én is így tudom
2013. szept. 25. 15:00
6/11 anonim válasza:
Úgy tudom, milliókat fizetett azért, hogy a rádióban bemondják a neve után.
7/11 A kérdező kommentje:
Ah, csaknem, o anelkul is kierdemelte ezt a nevet, meg tgebbrol en is ugy tudom, hogy Lise Taylor mondta ra (bocsanat ha rosszul irtam)
2013. okt. 11. 15:46
9/11 anonim válasza:
Ennyi erővel Elvis Presley miért volt a rock királya??? Azért mert ő beleírta magát a történelembe a zenélyével és a baromi jó táncmozdulataival... ennyi.. megérdemli ezt a nevet <3
10/11 anonim válasza:
#8: Nem, amúgy nem viccből mondtam. Tényleg ezt hallottam, hogy nála ez egy üzleti fogás volt. Fizetett x milliót a rádióknak, hogy egy éven keresztül mindig bemondják a neve után, hogy "a pop királya".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!