Michael Jacksont megölték vagy eltűnt?
Láttam Paris Twitter üzeneteit, hallottam és láttam is érdekességeket sok más hírességről is, akiket állítólag egy bizonyos szervezet tett el láb alól, mert túl sokat tudtak, és kezdtek megnyiladozni.
De olyan hírt is sokat hallok, hogy Michael direkt tűnt el, vagy eltüntették őt a nyilvánosság elől.
Jó volna már végre tudni, mi az igazság, annál is inkább, mert ha mégis megölte egy szervezet, az már nem csak Michael haláláról szól, hanem sokkal kiterjedtebb dolog.
Ha valaki csak privátban mondná el, mit tud, vagy sejt, úgy is jó, csak szeretnék már végre tisztán látni.
Igen, ezekről mindről olvastam vagy láttam őket, meg ezeken kívül is sok egyebet, ami esetleg bizonyítéka lehet annak, hogy él.
De amúgy miért olyan elképzelhetetlen, hogy tényleg él? Csak mert nehéz lett volna kivitelezni halálának körülményeit? Nem vagyok reményekkel küzdő, őrült rajongó, aki képtelen elfogadni a "tényeket", csak vannak jelek, amik elgondolkodtatnak.
És ha esetleg mégis meghalt, akkor meg halálának körülményei az elgondolkodtatóak, meg azok, amiket mondogatott a 2009 előtti években.
Ha igaz az, hogy Michael most is él, akkor Murray inkább segített neki, és szerintem inkább így van, de mivel én és később győződtem meg erről, előtte én is Murrayt okoltam, ezért nekem is nehéz pozitív véleménnyel gondolnom rá.
Ha Michael most nem élne, Murray "ölte" volna meg, gyógyszer-túladagolással.
Van egy titkos tarsasag ami valojaban nem is olyan titkos ha tudod hol kell keresni oket, ok mindenutt ott vannak, felelosek szamos hiresseg halalaert! ok az Illuminatusok
Tupac Shakur
Whitney Houston
Heath Ledger
J.F.Kennedy
M.Khadafi
Saddam Hussein
Osama Bin Laden(aki maga az USA embere volt)
David K .C Man (Ujsag iro- probalta felfedni a szabadkomuveseket)
es meg sorolhatnam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!