Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jacksont megölték...

Michael Jacksont megölték vagy eltűnt?

Figyelt kérdés

Láttam Paris Twitter üzeneteit, hallottam és láttam is érdekességeket sok más hírességről is, akiket állítólag egy bizonyos szervezet tett el láb alól, mert túl sokat tudtak, és kezdtek megnyiladozni.

De olyan hírt is sokat hallok, hogy Michael direkt tűnt el, vagy eltüntették őt a nyilvánosság elől.

Jó volna már végre tudni, mi az igazság, annál is inkább, mert ha mégis megölte egy szervezet, az már nem csak Michael haláláról szól, hanem sokkal kiterjedtebb dolog.

Ha valaki csak privátban mondná el, mit tud, vagy sejt, úgy is jó, csak szeretnék már végre tisztán látni.

2013. szept. 8. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
teljesen mind1. már nem él, és kész. sosem értettem azokat, akik bizonyos pletykák éltetnek, és van idejük azon gondolkozni, hogy most ez vajon tényleg így történt, vagy máshogy? senki nem fogja neked ezt pontosan megmondani, max hallassz még 4 másik féle feltételezést, amit szintén valakitől hallottak, és mégkevésbé fogsz tisztán látni. ezt a dolgot csak MJ tudja, de ő már nem fogja elmondani.
2013. szept. 8. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Jahajjj ne már, hogy még mindig ezen pörögtök! Michael meghalt 4 éves, hagyjátok szegényt.
2013. szept. 9. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
én úgy tudom Conrad Murray ölte meg és emiatt börtönbe is csukták azt a szemetet, úgyhogy ez lehet az igazság
2013. szept. 9. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
erről én az oldalamon kifejtettem a véleményem, olvasd el, mert nincs kedvem leírni. Íme: [link] :) érdemes elolvasni, szerintem elég elgondolkoztatóra sikerült:)
2013. szept. 9. 16:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen, ezekről mindről olvastam vagy láttam őket, meg ezeken kívül is sok egyebet, ami esetleg bizonyítéka lehet annak, hogy él.

De amúgy miért olyan elképzelhetetlen, hogy tényleg él? Csak mert nehéz lett volna kivitelezni halálának körülményeit? Nem vagyok reményekkel küzdő, őrült rajongó, aki képtelen elfogadni a "tényeket", csak vannak jelek, amik elgondolkodtatnak.

És ha esetleg mégis meghalt, akkor meg halálának körülményei az elgondolkodtatóak, meg azok, amiket mondogatott a 2009 előtti években.

2013. szept. 9. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Szándékosan megölte a saját orvosa, aki szabadkőműves volt. Az ok hogy már sok ideje manipulálta őt ez a szervezet, és ki akart tálalni.
2013. szept. 10. 07:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha igaz az, hogy Michael most is él, akkor Murray inkább segített neki, és szerintem inkább így van, de mivel én és később győződtem meg erről, előtte én is Murrayt okoltam, ezért nekem is nehéz pozitív véleménnyel gondolnom rá.

Ha Michael most nem élne, Murray "ölte" volna meg, gyógyszer-túladagolással.

2013. szept. 11. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Van egy titkos tarsasag ami valojaban nem is olyan titkos ha tudod hol kell keresni oket, ok mindenutt ott vannak, felelosek szamos hiresseg halalaert! ok az Illuminatusok

Tupac Shakur

Whitney Houston

Heath Ledger

J.F.Kennedy

M.Khadafi

Saddam Hussein

Osama Bin Laden(aki maga az USA embere volt)

David K .C Man (Ujsag iro- probalta felfedni a szabadkomuveseket)

es meg sorolhatnam!!

2013. szept. 14. 15:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Én az elején azért sírtam mert a dokija túladagolta a gyógyszerét. Aztán miután hallottam arról a szervezetről akkor meg azért sírtam mert megölte egy szervezet. De most mikor rengeteg olyan videó meg érvek megjelentek miszerint él ennek hiszek mert eddig ez a leghihetőbb. Én ott keztem gyanakodni mikor mj búcsúztatóján mindenki röhögött meg mosolygott... ( milyen testvér vagy gyerek az aki röhög a halálodon) Sok oldalt lefordítottam és nyugottan nézhettek hülyének de én elhiszem hogy él...
2014. márc. 13. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Aaliyah halálát furcsáltam.
2014. júl. 19. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!