Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jacksont megölték...

Michael Jacksont megölték vagy eltűnt?

Figyelt kérdés

Láttam Paris Twitter üzeneteit, hallottam és láttam is érdekességeket sok más hírességről is, akiket állítólag egy bizonyos szervezet tett el láb alól, mert túl sokat tudtak, és kezdtek megnyiladozni.

De olyan hírt is sokat hallok, hogy Michael direkt tűnt el, vagy eltüntették őt a nyilvánosság elől.

Jó volna már végre tudni, mi az igazság, annál is inkább, mert ha mégis megölte egy szervezet, az már nem csak Michael haláláról szól, hanem sokkal kiterjedtebb dolog.

Ha valaki csak privátban mondná el, mit tud, vagy sejt, úgy is jó, csak szeretnék már végre tisztán látni.

2013. szept. 8. 11:21
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én elhiszem hogy él.. Annyi az egesz dolog h michaelt nagyon sok per,vád és bántás erte..egyszerun nem birta tovabb..amit megis ertek..csodalatos ember es az osszes generacio emlekezni fog ra..egyebkent sokak szerint egy szigeten tartozkodik. A sziget neve Autitaki -Cook szigetek..keress utana erdekes cikkek vannak rola..es ha youtube-ra beirod h a temetêsén keszult kepeket keresed ki fogja adni hogy azok a kepek is hamisak..michael arca oda van photoshoppolva egy masik kepre..erdemes megnezni tenyleg! Es en sem akarom bolygatni a multat de ez nem stimmel..tenyleg nem..semmi olyan egeszsegugyi problemaja nem lehetett..hiszen egesz napokat tancolt,probalt at...szoval teljesen fitt volt...en hiszek abban hogy el..o egy elo LEGENDA!! <3
2015. júl. 7. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!