Michael Jacksonnak tejhatalma volt, vagy irányították?
Figyelt kérdés
Sokan állítják, hogy mindent kézben tartott, sokan meg azt mondják,hogy csak egy báb volt, a feje felett döntöttek az őt is érintő lényeges dolgokról. Ki, mit gondol?2013. szept. 7. 11:02
1/8 anonim válasza:
Tejhatalomról még nem hallottam, csak telj-ről ^^ Am passz.
2/8 anonim válasza:
Én igen, a Mizo-nak pl tejhatalma van.
3/8 A kérdező kommentje:
Elírás volt természetesen, de a kérdés ettől még értelmezhető :)
2013. szept. 7. 11:45
4/8 anonim válasza:
nem hinném, hogy teljhatalma volt, mondjuk ezt is lehet sokféle képen érteni, de szerintem legtöbbször ő irányított
5/8 anonim válasza:
Én az iskolában azt tanultam hogy a királyoknak volt teljhatalma.:s Amúgy elég ronda kifejezés ebben az esetben az a "báb" szó, de igazából egy nagyon öntudatos emberről beszélünk. Tudta, hogy mit akar, és el is érte. Ebben az esetben egyértelmű, hogy nem "csak irányították, mint egy bábot".
6/8 A kérdező kommentje:
"Én az iskolában azt tanultam hogy a királyoknak volt teljhatalma"
Mike a Pop Királya volt ;)
2013. szept. 9. 08:43
7/8 anonim válasza:
Basszus XD Én kérek elnézést!:D Ave Mike:D
8/8 anonim válasza:
Ne nevess, utolsó, még szép, hogy Ave Mike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!