Michael jacksonnak a bőre hogy lett fehér?
Nekem ez egy örök nagy kérdés...olyan mint a tyúk vagy tojás volt előbb vagy létezik-e a Loch Ness-i szörny? :D
Mindig mást mondtak, hogy mitől lett fehér: műtét, betegség... bár én a műtétre szavazok.
először azt mondták vitiligo-a bőr foltokban elkezd fehéredni,
aztán meg hogy valami kezeléssel lett fehér,
szerintem az igazság a 2 közt van: elkezdhetett fooltokban fehéredni, és "rásegített" valami eljárással.
állítólag vitiligóban szenvedett, ami 20 év körül szokott megjelenni
szerintem is rásegített, hiszen eléggé látványosan történt volna a kifehéredés a betegséggel
de ha megnézed, 1988-ban azért nem volt olyan fehér még, mint pl 2000 után...
azér elég durva, hogy 25 év után fogta magát és fehérlett és közben az egész családja fekete...
Mennyire barom aki elhiszi a pletykákat!!! nézzetek már utána a virtiligonak!! nagyapja is ebben szenvedett és az egyik fián is már kicsit látszik.
örökletes betegség és h ne legyen foltos hozzá- sminkelték a fehéret! talán az is érdekes amit ő nyilatkozik nem csak a pletykák!!!! mellesleg van egy 25 éves fia aki pont olyan mint ő , és a fiú is elismerte hogy az apja,csak ő az anyjával él európában.sőt még Michael apja is elismerte unokájaként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!