Szerintetek Nádai Anikó szép lány?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 21:24
131/134 anonim válasza:
#130 Isten ments folytatni, meg nincs is értelme! Ő most azt hiszi, hogy mivel gazdag környéken lakik, és látott pár bigét, akik lehet, hogy neki gyönyörűek, és maga a csúcs,másoknak viszont ugyanezek a nők, csak átlagosak. Meg a pénz, mint tudjuk mindenkit megszépít, mármint, hogy van az a pénz. A felszínes emberek ilyenek, de nem tehetnek róla, mert az agyuk játszatja velük, ezt a furcsa tévképzetet. Ez ugyanaz, mint, amikor rajonganak egy sztárért, de ha ő lenne mondjuk kiss piroska szövőnő Dörgicséről, akkor már nem is volna olyan vonzó. De ugyanakkor meg azt mondom mindenkinek a véleményét el kell fogadni. Ahány ember, annyiféleképpen látja a másikat. Lehet, hogy a félvilágnak tetszik a világszépe, de a másik felének viszont nem. Felesleges azon vitatkozni, hogy ki jobb, melyik nő (vagy férfi) a másiktól. Mert ugyan ki dönti el kinek van igaza, senkinek, de ugyanakkor mindenkinek. És ez így van jól! Az is lealacsonyító egy nő számára, ha számokban mérik, 10/5, 10/8, stb. Ez undorító!!! És ez sem reális, mert nem neked van igazad, nem a másiknak, de még csak nem is a harmadiknak, vagyis senkinek, és saját szemszögéből mindenkinek. Nem tudom érthető voltam-e,csak a gyengébbek kedvéért kérdezem, de korrepetálást nem vállalok, mert most már tényleg kiléptem! De még annyit, ezen vitatkozni tényleg kár,mert csak időpocsékolás, és semmi értelme, csak az energiádat veszi el!
132/134 anonim válasza:
Beszédnél nyílik a száj. Első fogaik rohadnak.
134/134 anonim válasza:
Nagyon szép nő! Igaz O-lába van és szerintem aránytalanul nagy kéz-és lábfeje van. Utóbbi 40-es, amit a VV-ben mondott még el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!