Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Nádai Anikó szép...

Szerintetek Nádai Anikó szép lány?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 21:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 anonim ***** válasza:
Aha, meg tini is vagyok. :D Budapestnél sehol sem változatosabb a felhozatal (rasszokból is), igényességben pedig a II. kerület és társai vezet. 'ilyenhegy-'olyanhegy, ott elhízott fogfatlan nőt nem sokat látsz..
2013. aug. 20. 15:28
 42/134 anonim ***** válasza:
Megyek vidéken és ilyenek az emberek falun. Nem Szegedről van szó, ott jók a nők. Néhány nagyobb helyre sok diák jár ahol van egyetem. Ott ez az oka. Lemész Miskolcra, kell még folytatnom? :D
2013. aug. 20. 15:31
 43/134 anonim ***** válasza:
57%
ja szerinted a gugger hegyen csak topmodellek laknak mert aki gazdag=szép. Elárulom, hogy a nagyon gazdagok akikről te beszélsz idősebb, túlsúlyos, őszülő hajú emberek általában(és a lányuk se csodaszép általában), remélem nem törtem össze a lelkedet, vagy te a csányi képére rejszolsz? lehet... De most komolyan, a szép lányok csak az istenhegyen lakhatnak? beszarás... Palvin Barbi lehet, hogy most már gazdag de ő is átlagos családból származik, amiből tucatjával találsz az átlagos kerületek lakótelepein és ott találsz rengeteg szép lányt is. De fogadok neked még ő is csúnya, te "donhuan".
2013. aug. 20. 15:37
 44/134 anonim ***** válasza:

Menj el Kőbányára, az hozza a vidéket szintben..

Budaörs, Solymár a budapesti gazdagok telepe lett, gyakorlatilag külső kerületünk. Az nem vidék. Alvó város. Azokat is itt bent látni nappal. :)

2013. aug. 20. 15:40
 45/134 anonim ***** válasza:
Tökre bírom amikor megmagyarázzák nekem amit nap mint nap látok. :DDD
2013. aug. 20. 15:40
 46/134 anonim ***** válasza:

Maradjunk a témánál: ez a nő nem szép. A fotót kirakó gyk-s lányok közül is sok szebb. Ismert és ettől vonzóbb.

[link]

Széép? Smink kell hozzá jó sok.

2013. aug. 20. 15:42
 47/134 anonim ***** válasza:
100%
kőbányán is vannak jó csajok, 4 évig jártam oda suliba... szerintem te a c típusúakról beszélsz, azok meg mindenhol igénytelenek
2013. aug. 20. 15:42
 48/134 anonim ***** válasza:
fú de jó mellei vannak, igen szép:) nem egy adriana lima de tolnám
2013. aug. 20. 15:44
 49/134 anonim ***** válasza:

Szép:

[link]

[link]

2013. aug. 20. 15:44
 50/134 anonim ***** válasza:
# 47 most nyílt meg a köki terminál, voltunk egy párszor ott és nem rohadt senkinek se a foga :DDDDD és még jó csajok is voltak
2013. aug. 20. 15:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!