Szerintetek Nádai Anikó szép lány?
Húú, mennyi okos, művelt, intelligens, és persze jóképű, izmos, gazdag pasi írogat ide, azt a mindenit.
A szépség, vagyis a külső nem attól függ, hogy ki hová születik, gazdag, vagy hol lakik, nagy okosok! Születhet valaki tanyára is, ha jól néz ki. A világ összes pontján, részében élnék csúnyák, csúnyábbak, legcsúnnyábbak, szebbek, még szebbek stb. Nem úgy van elosztva, hogy ide most szép születik, mert gazdagok, az átlagos családba meg ronda, gondolkodjatok már. Jézusom, egyre betegebb lesz az emberiség!!!! Pesten is vannak rondák (húú, de még mennyi)és vannak szépek,ugyanígy vidéken is. Egyébként én vidéken még nem láttam olyan nőt, akinek rohadt volna a foga, de még idősben sem. Szerintem te is csak álmodban! Nem a tiéd rohad véletlenül? Szépségversenyre sem csak a rózsadombról jelentkeznek, és nem azok nyerik meg a versenyt. Attól, hogy valaki gazdag, még lehet ronda, sőt, én csak rondát láttam idáig. Legközelebb fotózzál le egy általad favorizált szép, gazdag lányt, és tedd fel a képet, aztán majd jól kivesézzük milyen a külseje. Egyébként vidéken sokkal szebb lányok vannak, mint pesten, ott csak kimustrált, repedt sarkúak vannak, akik már 20 éves korukra kinéznek legalább 50-nek. Ja és majd 10/10 csajokat is légy szíves, kíváncsi vagyok rájuk, elmondom én simán róluk a véleményem, ne aggódj!!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!