Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Justin...

Mi a véleményetek Justin Bieber-ről?

Figyelt kérdés
És légyszíves az efféle kommenteket hanyagoljátok: páwaaaaa, kishúgom is férfiasabb nála, nagyon szép lány...stb. Normális intelligens válaszokat várok! Abból viszont jöhet negatív pozitív :)

2013. aug. 10. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Köszi, közben már utánanéztem.
2013. aug. 16. 02:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) És a 7-es válaszolónak külön köszönöm. Szerintem neki van igaza :)
2013. aug. 17. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:

én nagyon nem szeretem Justin-t de nem fogom kritizálni, csak mert nekem nem tetszik.

nekem nem tetszik a hangja, a számai sem nagyon, az öltözködése meg förtelem. (elnézést)

arany színű, csillogós cipő, zöld mellény, és kék póló hoz.a viselkedéséről meg ne is beszéljünk. sehol sem lenne a rajongói nélkül, erre csak úgy leköpködi őket, sőt még egy másik énekest is leköpött, egy étteremben, belevizel a felmosóvödörbe, a kocsijában megint csak drogot találtak!

én nem akarok komolyan senkit sem megbántani, de azért Justin leszállhatna a magas lóról, mert ez már sok! nagyon sokat képzel magáról.

a meleges téma meg:nem tudom hogy meleg-e ez a srác. őszintén megmondva engem nem érdekel ha valaki meleg. most ő más, oké ezzel nincs semmi bajom. a melegek is ugyaúgy emberek, nekem nincs bajom velük nem zavar. Adam Lambert, Freddie Mercury, Elton John is meleg. aztán?

elnézést kérek ha valakit megbántottam, de nekem ez a véleményem, azért én enm fogom itt elhordani Justin-t mindennek, mert nem akarok veszekedést, akkor egyből jönnek a Believer-ek védeni!

2013. aug. 17. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
nem nagyon bírom..
2013. nov. 15. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát az én válaszom rövid lesz és senkink nem.kell leszólni érte ez az én véleményem....szeretem meg sztem helyes is, és SZERINTEM a hangja is tökéletes....de mondom ez csak az én véleményem
2013. nov. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!