Mi a véleményetek Justin Bieber-ről?
én nagyon nem szeretem Justin-t de nem fogom kritizálni, csak mert nekem nem tetszik.
nekem nem tetszik a hangja, a számai sem nagyon, az öltözködése meg förtelem. (elnézést)
arany színű, csillogós cipő, zöld mellény, és kék póló hoz.a viselkedéséről meg ne is beszéljünk. sehol sem lenne a rajongói nélkül, erre csak úgy leköpködi őket, sőt még egy másik énekest is leköpött, egy étteremben, belevizel a felmosóvödörbe, a kocsijában megint csak drogot találtak!
én nem akarok komolyan senkit sem megbántani, de azért Justin leszállhatna a magas lóról, mert ez már sok! nagyon sokat képzel magáról.
a meleges téma meg:nem tudom hogy meleg-e ez a srác. őszintén megmondva engem nem érdekel ha valaki meleg. most ő más, oké ezzel nincs semmi bajom. a melegek is ugyaúgy emberek, nekem nincs bajom velük nem zavar. Adam Lambert, Freddie Mercury, Elton John is meleg. aztán?
elnézést kérek ha valakit megbántottam, de nekem ez a véleményem, azért én enm fogom itt elhordani Justin-t mindennek, mert nem akarok veszekedést, akkor egyből jönnek a Believer-ek védeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!