Miért ilyenek a Belieberek?! Miért fáj az nekik, hogy a One Direction megdöntötte a VEVO rekordot?!
nem jut el az agyukig, hogy a rekord megdöntése szülinapi ajándék volt az 1D-nek, mert 3 éves lett a banda?
Miből gondolják, hogy verseny? Mellesleg van elég jb rajongó, minek toborozni a többieket is?
-__-
szánalom! mi így directionerek összefogtunk, hogy meg legyen a fiúk örömére a rekord. erre a jb-sek már a versenyt látják benne, pedig SEHOL sem volt ilyen említve! plusz nekünk csak összetartás kellett, nem más fandomok toborzása!!
másrészt jb-nek volt már rekordja abban, hogfy egy ideig az egyik száma volt a legnézettebb videó. MOST AKKOR MIT AKARNAK MÁR?!
Utolsó válaszolónak igaza van. Amúgy Belieber vagyok, de nekem semmi bajom a Directionerekkel, de szerintem ezzel a többi Belieber is így van. Ha már Niall és Justin haverok, akkor a rajongóiknak sem kellene folyton egymás torkának ugrani.
Én úgy gondolom, hogy mi nem azért akarjuk megdönteni a rekordot, mert akkor legyőzünk titeket, hanem mert büszkévé akarjuk tenni Justint. Szerintem a legtöbb Belieber nem tudta (ahogy én sem), hogy a 1D most 3 éves, és ez szülinapi ajándék volt. Ez aranyos dolog a Directionerektől :)
7. válaszoló, te aztán nagyon rendes lehetsz...
Ismered egyáltalán Justint? tudsz róla valamit, a drogozáson kívül? Mert ha nem akkor szerintem nem kéne véleményt alkotnod róla...
ez annak a beliebernek aki előbb írt: lehet hogy te így gondolod, de a többi jb rajongó nem. Külföldön főleg nem. Állandóan trendelnek azóta, a többi fandomtól is segítséget kérnek (pl. a swiftiektől,selenatoroktól).
És a kommentjeik szerint sem arra engednek következtetni, hogy ők is csak szimplán megpróbálják. Nem, VERSENYről beszélnek!
Csak azt nem értem, hogy minek akartok "örömet" okozni justinnak azzal, hogy az 1d-t ledöntitek? Volt már justinnak rekordja, nem? Na akkor, fölösleges az egész!
remélem ezt a véleményt terjeszted majd a jb fanok között! ;) hiába te érted, miről beszélek, ha a többi elvetemült nem (és a többségre ez igaz!) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!