Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehetnek ennyire sötétek...

Hogy lehetnek ennyire sötétek és szánalmasak a "Vándájreksön" rajongók?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom hogy jutottam erre az oldalra, de beleolvastam, elromlott az egyik mikrofonja, erre a sok okos amikoet ír, el kell olvasni... :DD

Ez kész, "elsírtam magam" "kikapcsolták a mikrofonját" "technológiai hiba" :DDD

2013. júl. 16. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Az az "elsítam magam" kcisit talán túlzó volt, de atöbbivel nem értem, mi a problémád, azt meg főleg nem, hogy miért "szűnalmas" és "sötét", aki azt írja például, hogy "technikai hiba"...
2013. júl. 16. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Én 2 dolgot nem értek.

1, Miért olvasol a bandáról szóló oldalakat.

2, Miért foglalkozol vele, ha ennyire szánalmasnak tartod.

Én őszintén szólva azt sem tudom melyik ez a banda, soha egy számukat nem hallottam még, ebbe a cikkbe sem fogok beleolvasni, de azt nem bírom, ha másokat kritizálva általánosítanak.

nyilván minden nagyobb rajongótáborban vannak hülyék és kevésbé hülyék is.

2013. júl. 16. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
szánalmasak és sötétek :)
2013. júl. 16. 11:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Első: Pont azon röhögök hogy egy jött rá arra hogy technikai hiba, de azt írta hogy technológiai hiba...
2013. júl. 16. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:

De ez meg nem abból adódik, hogy az együttes rajongója, hanem hogy vagy rosszől tudja, vagy elírta...

Ez ugyan az, hogy aki unszimpatikust ír antipatikus helyett, azt most sötétezzem le? Csak mert annyira igénytelen, hogy a köznyelvi ferdítést kezdi használni? Ettől még mondjuk lehet, hogy okos ember, csak ezt speciel jobban tudja.

De azt továbbra is tartom, hogy ezek reakciók voltaképp érthetőek és szerintem elfogadhatóak - amennyiben egyáltalán foglalkozni kell vele, de miért kellene?

Sokkal "durvább" dolgokat láttam már, amik viszont az őrölet és egyéb mentális problémák jelenlétét sejthetik, de azzal se kell foglalkozni, aki hülye, az is marad, az embernek meg túl kevés az ideje és az energiája, hogy a számára fontos embereken kívül mással is foglalkozzon - főleg a hülyékkel.

2013. júl. 16. 12:59
 6/8 A kérdező kommentje:
igazad van :)
2013. júl. 16. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak agymosott kislányok. :D
2013. júl. 16. 16:05
 8/8 A kérdező kommentje:
ja kb
2013. júl. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!