Szerintetek nem szánalmasak a Comet 2010-es jelöltek?
Figyelt kérdés
Eddig sem volt a legjobb a magyar zene, de a szint egyre lejjebb megy, mostanra már ott tartunk hogy a jelöltek, Király Viktor, SP, Barbee, AFC, BNF meg a többi tehetségtelen nyomorék? Hogy a fenébe? Nincs ezeknél jobb? Én ezt nem hiszem el...
2010. máj. 22. 16:11
1/12 anonim válasza:
A viva soha nem a tehetségre ment, hanem a saját bevételeire. És a kis csitrik száját ezekkel a kis nyororékokkal tudják teletömni. Az igazi tehetségeket, akiknek VAN hangjuk vagy maguk írják a számait nem fogják mutogatni, mert abban nekik nincs annyi pénz. Mert nekik nem kell dalszövegíró, stylist meg ilyenek.
2/12 anonim válasza:
ez van..Magyarországon mindent lehet...:(
3/12 anonim válasza:
Azért Ákos említésre méltó közülük.Ám jó részüket nem is ismerem nem is akarom.A nép azt szeresse amit belenyomnak a képükbe elv működik itt szerintem.
4/12 anonim válasza:
Király Vikronál sem értem hogy a metroszexuális kinézeten kívül mi a jó.Persze elismerem én nem vagyok annyira sem jó mint ő de nem is akarok :D Szerintem a jó nívós háttér is számít itt.
5/12 anonim válasza:
Király Viktorrol csak annyit, hogy azért van ott ahol van, mert az egyik dárga rokona az EMI-nél igen nagy fejes volt, azt meg tudjuk, hogy az EMI az egyik legnagyobb kiadó.....
7/12 anonim válasza:
Ne légy meglepődve!!! A comet mindig is a magyar közízlés(telenség) megtestesülése volt és lesz...
Nem kell törődni vele.:)
8/12 anonim válasza:
Az az Sp a múltkor olyan címszó alatt szerepelt az aktívban hogy valami hippi gyereknek öltözött parókával nagy szemüveggel a fején meg szakadt ruhával és saját magáról kérdezte a járókelőket.Szerintem nagyon tré volt...10 14 évesek körében ismert inkább ilyen kis popos akármilyen nyáladzós zenéje van.Franc tudja...
9/12 anonim válasza:
Nézzük a cometnek a jó oldalát. Megmarad a pénz a telefonunkon, mert nem küldünk smst és nem telefonálunk. :D:D ( Én legalábbis nem fogok, sőt, nem is nézem :D )
10/12 anonim válasza:
Én a BIKICSUN?JNAK adnék comet dijat.Na az a cs?vó nem haknizik,meg majmol mindenféle külföldi faszt.Bakker a cs?vó 1szer [énekelt)azota mindenki BIKICSUN?JT dudorászik,söt a cs?vó fellépésekre j?r vazeg.Na ezt csin?lja meg a többi 'zenésznek'mag?t hivó gyökér.Tisztelet az igen kev?s kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!